Logo thuisintwente.nl


Bij KJ Outdoor Tuinmeubelen in Enschede is de opruiming al begonnen.
Bij KJ Outdoor Tuinmeubelen in Enschede is de opruiming al begonnen.

Opruiming al begonnen bij KJ Outdoor Tuinmeubelen

  Zakelijk

ENSCHEDE - Wie op zoek is naar hoogwaardig en onderhoudsvriendelijke tuinmeubilair en dat tegen de voordeligste prijzen doet zich goed om KJ Outdoor Tuinmeubelen in Enschede te bezoeken.

''Bij KJ Outdoor Tuinmeubelen hoeft u niet te wachten tot na de zomer voor hoge kortingen want de opruiming is nu al gestart met kortingen tot 50 procent zodat u de gehele zomer nog kan genieten van uw voordelige tuinmeubelen'', zo laten ze weten.

Bij KJ Outdoor Tuinmeubelen kan men terecht voor tuinmeubilair dat zowel bestemd is voor het loungen, dineren en alsmede om te genieten van het buiten leven. Het assortiment bevat diverse materialen zoals aluminium, wicker, teakhout en composiet. Bij KJ Outdoor Tuinmeubelen vindt men tuinmeubelen van diverse merken zoals Hartman, Bellagio, Suns en Mondial Living. Daarbij importeren zij ook zelf tuinmeubelen en brengen het onder hun eigen White label Collectie en verkopen het tegen de scherpste prijzen.
De gehele collectie valt te combineren, zowel in stijl als in afmeting.
De loungesets variëren van een opstelling van een bank, twee fauteuils en tafel tot een complete hoekloungeset.
Daarnaast vinden klanten hier diverse party tenten en parasols in diverse afmetingen en kleuren in zowel zweefarm of met een vaste stok in het midden, zodat men de tuinset compleet kunt maken.
Alle meubelen zijn direct uit voorraad leverbaar en te bezorgen door een eigen bezorgservice.

KJ Outdoor Tuinmeubelen is gevestigd aan de Oldenzaalsestraat 255 in Enschede. Zie ook de website

www.kjtuinmeubelen.nl.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden