Logo thuisintwente.nl


Wil je een handtekening van Peet Bijen en met hem op de foto? Kom dan zondag naar de Grolsch Veste! Foto: FC TwenteMedia
Wil je een handtekening van Peet Bijen en met hem op de foto? Kom dan zondag naar de Grolsch Veste! Foto: FC TwenteMedia

Op de foto met kampioensschaal FC Twente

  Sport

Enschede - De open dag van FC Twente wordt zondag 7 juli gehouden. De dag kent een andere opzet dan voorgaande jaren. Zo wordt de traditionele spelerspresentatie in het stadion gehouden en is er een stadiontour die bezoekers over het veld leidt.

Vanaf 12.00 uur zijn diverse activiteiten in en rondom De Grolsch Veste. De spelerspresentatie, het traditionele handtekeningen jagen en foto's scoren van de spelers en het Mega Kidsdorp ontbreken niet. Net als de mogelijkheid om deel te nemen aan een speciale rondleiding die je onder meer door de kleedkamer en over het veld leidt. Op de middenstip staat de kampioensschaal klaar, zodat je daarmee op de foto kunt.

Ook is er een nieuwe editie van de Bernard van Heek Cup, waarbij de jongste voetbaljeugd uit Enschede gaat strijden om een wisselbokaal. Dit jaar is er een Supportersplein ingericht waar diverse supportersverenigingen zijn vertegenwoordigd met hun eigen supportersbus. Hoofdsponsor Pure Energie is aanwezig, net als FC Schalke 04, Scoren in de wijk en de jongste jeugd van onze Voetbalacademie. In het stadion is een ruimte ingericht om te gamen, daar kun je een potje FIFA spelen tegen de nieuwe e-sporter van FC Twente. Ook speelsters van FC Twente Vrouwen zijn erbij.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden