Logo thuisintwente.nl


De FC Twente Soccer Camps zijn voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar.
De FC Twente Soccer Camps zijn voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar.

Drie dagen voetballen als echte FC Twentespeler

  Sport

Enschede/Hengelo - In samenwerking met Soccer Camps United organiseert FC Twente deze zomer voetbalkampen in de regio. Deze driedaagse FC Twente Soccer Camps worden gehouden bij amateurclubs in onder meer Enschede, Hengelo en Denekamp.

De FC Twente Soccer Camps zijn voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar. Tijdens deze dagen traint en speelt de jeugd in eigen FC Twentetenues en staat plezier voorop. Naast een afwisselend veldprogramma met spel-, techniek-, afwerk- en partijvormen staat er iedere dag een animatieactiviteit op het programma.

Daarnaast staat een dagdeel in het teken van de FC Twente Skill Games, waarbij deelnemers games uit FIFA 19 zelf op het veld beleven en uitvoeren. Alle deelnemers worden voor komend seizoen samen met een ouder uitgenodigd in De Grolsch Veste om een eredivisiewedstrijd van FC Twente bij te wonen.

Er staan FC Twente Soccer Camps gepland bij v.v. Rigtersbleek, Enschede (15 tot en met 17 juli), ATC '65, Hengelo (16 tot en met 18 juli), TVC '28, Tubbergen (18 tot en met 20 juli), R.K.S.V. Vogido, Enschede (19 tot en met 21 augustus) en SDC '12, Denekamp (21 tot en met 23 augustus). Info:

fctwente.nl/soccercamps

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden