Logo thuisintwente.nl


De eerste oefenwedstrijd van Heracles Almelo vindt altijd plaats tegen de Almelose selectie. Dit jaar is deze ontmoeting op zaterdag 8 juli.
De eerste oefenwedstrijd van Heracles Almelo vindt altijd plaats tegen de Almelose selectie. Dit jaar is deze ontmoeting op zaterdag 8 juli.

Heracles oefent altijd eerst tegen de Almelose selectie

  Sport

ALMELO - De eerste trainingen hebben inmiddels plaatsgevonden, maar op zaterdag 8 juli staat de eerste oefenwedstrijd van Heracles Almelo op het programma: Om 14.30 uur is op het complex van AVC Heracles, parallel aan de Bornsestraat, 'where is all started' de wedstrijd Almelose selectie - Heracles Almelo. Voor de zevende achtereenvolgende keer staat de wedstrijd onder leiding van Roelof Luinge.

Bij Heracles Almelo zullen onder anderen de nieuwelingen Dries Wuytens, Dario van den Buijs, Bart van Hintum en Harm Zeinstra hun opwachting maken. Ook Paul Gladon is weer terug in Almelo. Gladon scoorde de eerste Europese goal van Heracles Almelo afgelopen seizoen tegen FC Arouca en dwong daarmee een transfer af naar Wolverhampton Wanderers. In Engeland kwam hij niet veel aan spelen toe, waarna afgelopen week bekend werd dat hij op huurbasis één seizoen weer naar Almelo komt. Daarnaast maken naar verwachting ook de testspelers Sebastian Jakubiak en Niels Leemhuis hun eerste minuten.

De Almelose selectie bestaat uit een afvaardiging van spelers van alle Almelose amateurverenigingen. Deze Almelose selectie staat onder leiding van Randolph de Fretes (SV Almelo) en Ronny Braak van AVC Heracles.

Kaarten voor deze oefenwedstrijd zijn aan de kassa te koop. Liever niet lang in de rij staan voor een ticket? Scoor dan vast de kaarten in de voorverkoop bij de FanServiceShop van Heracles Almelo. Voor volwassenen kost een ticket 7,50 euro voor jeugd tot en met 16 jaar 2,50 euro.

Elke editie weer gaat de opbrengst van deze oefenwedstrijd naar een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Stichting De Eethoek Almelo. Een team van vrijwilligers, bijeengebracht door Stephan en Monique van Baaren, worden maaltijden bereidt voor personen die rondkomen van het minimum. Zij ruilen hun spullen om voor etenswaren, om daar op dinsdagen en vrijdagen warme maaltijden van te serveren. Per kookavond worden ongeveer vijftig maaltijden bereidt. Kijk voor meer informatie op de website van de stichting: stichtingdeeethoek.nl

De voorbereiding: 8 juli 14.30 Almelose selectie - Heracles (AVC Heracles), 15 juli 14.30 SVZW - Heracles (Wierden), 21 juli Viktoria Köln - Heracles (Billerbeck), 25 juli 19.00 Heracles - Granada CF (VV Dos'37, Vriezenveen), 28 juli 19.00 De Graafschap - Heracles (Epe).

reageer als eerste
Meer berichten