Logo thuisintwente.nl


Het competitieprogramma voor het komende seizoen is bekend. En dat laat zien dat Heracles Almelo thuis begint tegen Ajax.
Het competitieprogramma voor het komende seizoen is bekend. En dat laat zien dat Heracles Almelo thuis begint tegen Ajax.

Heracles start thuis tegen Ajax

  Sport

ALMELO - Het Eredivisieseizoen van Heracles Almelo start op zaterdag 12 augustus. In het eigen Polman Stadion staat voor de Heraclieden een treffen met Ajax op het programma. De aftrap van deze eerste wedstrijd van het seizoen is om 20.45 uur. Afgelopen week presenteerde de KNVB het definitieve schema voor het Eredivisieseizoen 2017-2018.

Het komende Eredivisieseizoen begint één week later dan eerdere jaren. Dit betekent dat er een langere zomervakantie is voor supporters. Dit was een wens vanuit de clubs om ervoor te zorgen dat supporters de seizoensopening van hun team niet hoeven te missen. Na Heracles' openingswedstrijd tegen Ajax staat er later in augustus in speelronde drie nog een thuisduel op het programma. Op zaterdag 26 augustus komt Excelsior naar Almelo. Een speelronde later komt landskampioen Feyenoord naar Almelo, op zaterdag 9 september.

Tot aan de winterstop staan er achttien speelrondes op het programma. VVV Venlo is de tegenstander die Heracles Almelo twee keer treft. De kampioen van de Jupiler League komt op zaterdag 28 oktober naar Almelo. Op zaterdag 23 december gaat Heracles Almelo op bezoek in De Koel. Deze wedstrijd is de laatste van het kalenderjaar 2017. Na VVV Venlo-uit is er een winterstop van drie weken. Op zondag 21 januari 2018 hervat Heracles Almelo het seizoen met een thuiswedstrijd tegen PSV.

De beide derby's tussen Heracles Almelo en FC Twente worden het komende seizoen gespeeld op een vrijdagavond. Op 29 september treffen de clubs elkaar in Enschede. Op vrijdag 9 maart staat de Almelose editie van de derby op het programma.

Heracles Almelo sluit de Eredivisie in 2018 af met een uitwedstrijd, zoals ook afgelopen seizoen het geval was. Op zondag 6 mei reist Heracles Almelo naar Het Kasteel van Sparta Rotterdam. Een week eerder, op zaterdag 29 april, staat Heracles' laatste thuiswedstrijd gepland. Tegenstander is FC Utrecht.

reageer als eerste
Meer berichten