Logo thuisintwente.nl


Foto: William Rutten
Foto: William Rutten

Frans Bauer met groots concert naar Oktoberfeest

  Cultuur

VRIEZENVEEN - Het enige grote concert met een live band dat Frans Bauer dit jaar in Overijssel geeft, is op vrijdag 27 oktober tijdens de Oktoberfeesten in Vriezenveen. De organisatie is trots te mogen melden dat ze deze nationale knuffelbeer vast heeft weten te leggen.

De avond wordt verder gevuld met de Holland Show Band en de regionale topper, zingende fietsenmaker, Leon Schipper.

Op zaterdag 28 oktober staat het Oktoberfest Vriezenveen op het programma. Dit jaar is de sfeervolle tent is weer een stuk groter dan de vorige editie omdat het vorig jaar, voor de derde keer op rij, lang van tevoren was uitverkocht. Het programma bestaat dit jaar onder meer uit de Vjenneländer, de populaire Vriezenveense band Original Stimmungsmacher, en als klap op de vuurpijl een Helene Fischer double. Daarnaast is er in de feesttent nog een paar bijzondere surprise-acts te bewonderen en wordt aan het begin van de avond het traditionele vat bier aangeslagen.

Zondagmiddag 29 oktober worden de Oktoberfeesten afgesloten met Folk & Bock, een bockbierfestival. De middag staat in het teken van bockbieren drinken onder het genot van de live muziek van Irish folkband The Beggars' Clan en lekker eten. Bovendien zijn er voor de kinderen diverse activiteiten.

De kaarten voor het concert van Frans Bauer en het Oktoberfest zijn online te koop via de website www.mdzk.nl

Peter koehorst
reageer als eerste
Meer berichten