Logo thuisintwente.nl


Dit is Des'Ray van 2 Brothers on the 4th Floor, een van de hoogtepunten van Het Fields of Joy Festival.
Dit is Des'Ray van 2 Brothers on the 4th Floor, een van de hoogtepunten van Het Fields of Joy Festival.

Met Fields of Joy zomervakantie in

  Cultuur

OLDENZAAL - Het Fields of Joy Festival, het festival dat de zomervakantie inluidt, vindt zaterdag 22 juli plaats op het recreatiegebied het Hulsbeek in Oldenzaal.

De line up meldt namen als Chef'special, Ali B, Nielson, East17, Gibson Brothers, De Staat, Miss Montreal en Blaudzunt. De organisatie heeft ook gewerkt aan de lay-out van het festivalterrein en nog meer aandacht besteed aan decoratie.
"Onze opslag puilt alweer bijna uit van de decoratie, de line-up is compleet en het randprogramma is klaar. Wij kunnen bijna niet wachten totdat we kunnen gaan beginnen met de opbouw", zegt Manfred Geisink, voorzitter van het Fields of Joy Festival. Hij vervolgt: "De voorverkoop loopt goed. Wij verwachten dus dit jaar nog meer mensen en gezelligheid. Samen het festival beleven met je vrienden of met je gezin, daar gaat het om. Share the joy!"
Over de programmering van deze editie zegt programmeur Collin Vaneker: "We hebben dit jaar kunnen werken aan een nog bredere line-up dan bij de vorige edities. Ik denk dat er voor iedereen wel een act bij zit die hem of haar aanspreekt. Dit jaar zijn er trouwens ook een aantal acts met een regionaal tintje zoals bijvoorbeeld Boh Foi Toch en ENorm."

Alle informatie over het festival is te vinden op www.fieldsofjoyfestival.com

Peter koehorst
reageer als eerste
Meer berichten