Logo thuisintwente.nl


Jannes. Foto: Toma Tudor/Tubantia
Jannes. Foto: Toma Tudor/Tubantia

Zing je mee met Jannes en co op de Grolsch Summer Sounds?

  Cultuur

ENSCHEDE - De Oude Markt in Enschede staat op vijf donderdagen (20, 27 juli, 3, 10 en 17 augustus) in het teken van muziek, dans, show en entertainment tijdens de Grolsch Summer Sounds.

Elke avond heeft een andere muziekstijl. Traditiegetrouw opent Bölke Open Air donderdag 20 juli de Grolsch Summer Sounds. Het publiek kan deze avond genieten van diverse travestie)acts en de dj's van het Bölke draaien hun favoriete mix.
Daarna is het de beurt aan Rico Latino Salsa Night (27 juli). Op deze avond wordt de Oude Markt omgetoverd tot salsaplein met live muziek en diverse dj's. Het publiek wordt uitgedaagd om een dansje te wagen tijdens de workshop salsa en merengue.
Tijdens Vrieler NL (3 augustus) komt het Nederlandstalige repertoire aan bod. Het levenslied wordt ten gehore gebracht door Frank van Etten, Evert Wolters en Jannes. De beste bluesmuzikanten worden naar Enschede gehaald door NixenMeer tijdens Nix Blues Night (10 augustus). Afsluiter deze avond is het 25 jarig bluestalent Laurence Jones met zijn band. Op zijn zeventiende begon hij al zijn eigen bluesband en in 2014 won hij de 'Young Artist Of The Year'-award op de British Blues Awards. Voor de rockliefhebbers staat Enschede Rocks (17 augustus) ook weer op het programma. Met klinkende namen als Shock the Devil, Few Dollars More en Tricklebolt. De heren uit Diepenheim van The Grand East sluiten Enschede Rocks op passende wijze af. Op de Zwarte Cross spelen ze al drie jaar op rij een overvolle tent plat en vorig jaar op Eurosonic deden ze dat nogmaals.

Meer informatie over het programma is te vinden op www.grolschsummersounds.nl.

reageer als eerste
Meer berichten