Logo thuisintwente.nl


Trouwt Prins Eggie in het Parkgebouw in Rijssen?

  Cultuur

RIJSSEN - Toneelgroep COV uit Holten brengt op woensdag 5 juli een kindervoorstelling in het Parkgebouw in Rijssen. De voorstelling is voor iedereen vanaf 5 jaar.

Het verhaal: ''Prins Egbert is al op huwbare leeftijd maar heeft daar nog helemaal geen zin in'', zo laat het Parkgebouw weten. ''Op een dag besluit zijn moeder met de lakei dat het de hoogste tijd is om op zoek te gaan naar een geschikt meisje voor de prins. Ze plaatsen een oproep via Facebook. De verwende zussen Anastasia en Jacqueline zien de oproep en besluiten uiteraard om op prinsenjacht te gaan. Vol goede moed gaan ze op weg. Helaas is de prins niet onder de indruk. Maar wél van hun jongste zusje. En ook al heeft de prins duidelijk te kennen gegeven nooit te willen trouwen, ineens begint hij daar heel anders over te denken...''

Toneelgroep COV heeft al vele keren met veel succes kindervoorstellingen gespeeld. Dit stuk is wederom geschreven door Lianne Jongsma die al heel wat kinderstukken op haar naam heeft staan.
De voorstelling begint om 15.00 uur. Tickets kosten 6,50 euro, inclusief ranja en een snoepje. Boeken kan via www.parkgebouw.nl of aan de theaterkassa (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur).
De voorstelling is onderdeel van en wordt ondersteund de Week van de Amateurkunst.

Meer informatie hierover staat op de website www.parkgebouw.nl/wak

reageer als eerste
Meer berichten