Logo thuisintwente.nl


Dr. Schmickler en Dr. Cartsburg, (Foto: Beeldrecht Augen-Zentrum-Nordwest)
Dr. Schmickler en Dr. Cartsburg, (Foto: Beeldrecht Augen-Zentrum-Nordwest) (Foto: )

Voor uw ogen naar Ahaus

Ahaus - Oogheelkundige zorg op het hoogste niveau: dat biedt Augen-Zentrum-Nordwest net over de grens in Ahaus. Een team van zeer ervaren specialisten behandelt dagelijks tientallen mensen met uiteenlopende aandoeningen aan het oog.

(door de redactie)

De beste oogheelkundige zorg, Nederlandstalig, korte wachttijden en vergoeding via de zorgverzekering: Nederlanders zijn bij Augen-Zentrum-Nordwest in Ahaus aan het juiste adres. De artsen behandelen oogziektes, oogklachten en afwijkingen aan het oog. “Hier kan alles.

Nodige ervaring
We krijgen hier bij Augen-Zentrum-Nordwest veel Nederlanders op bezoek. Onze kliniek heeft een goede naam opgebouwd. Niet alleen hier in Duitsland, maar ook net over de grens in Nederland. Nederlanders zijn belangrijk voor ons.”

Korte wachttijden
Patiënten kunnen bij Augen-Zentrum-Nordwest rekenen op korte wachttijden.Augen-Zentrum-Nordwest is gevestigd aan de Domhof 15 in het centrum van Ahaus. In deze praktijk komen de patiënten voor een diagnose. Geopereerd wordt elders. “De behandelingen worden uitgevoerd in het OP-Zentrum bij het St. Marien-Krankenhaus hier in Ahaus. Onze artsen opereren daar. Voor een diagnose, behandeling en nazorg hoeven Nederlanders dus niet ver te reizen. Dat gebeurt in Ahaus.”

Modernste apparatuur
Veel voorkomende behandelingen zijn operaties aan grauwe staar. Ook hoornvliestransplantaties en netvliesoperaties worden veelvuldig uitgevoerd. “We hebben daarvoor de modernste apparatuur tot onze beschikking. Augen-Zentrum-Nordwest investeert in de nieuwste technieken. Daardoor kunnen niet alleen oogziektes en oogklachten verholpen worden. Ook is het mogelijk afwijkingen aan het oog te herstellen. Het Augenzentrum Nordwest zegt: “We bieden ook cosmetische chirurgie.” Tevens zijn er lasertechnieken waardoor de bril overbodig wordt.

Staaroperaties
Nooit meer een bril dragen? Bij Augen-Zentrum-Nordwest kijken ze naar de mogelijkheden.

“We bieden complete oogzorg. Hier werken meer dan twintig artsen, er zijn tweehonderd medewerkers en twaalfduizend operaties per jaar. Staaroperaties zijn er jaarlijks zo’n zesduizend.” De kliniek is TÜV-gecertificeerd. TÜV is een onafhankelijk bureau in Duitsland, dat gericht is op certificatie van producten en diensten.

De hoofdvestiging van Augen-Zentrum-Nordwest is gevestigd in Ahaus aan de Domhof 15 in het centrum. Dat betekent echter niet dat alle Nederlanders naar deze plaats moeten rijden voor een afspraak. Augen-Zentrum-Nordwest heeft in de grensstreek diverse locaties. Die zitten in het Münsterland en Emsland en ook in Bad Bentheim zit een praktijk.

Het telefoonnummer voor meer informatie is 0049-256193000. Het e-mailadres is info@augen-zentrum-nordwest.de.

Kijk voor meer informatie op:

augen-zentrum-nordwest.de

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden