Hellendoorn Open Air 2020 gaat online door
Logo thuisintwente.nl


HJ Broens

Hellendoorn Open Air 2020 gaat online door

Hellendoorn - Hellendoorn staat in de omgeving bekend als een van de gezelligste dorpen van het oosten. Een bruisend dorp waar in de zomer veel feestjes en festivals op de planning staan, zo ook Hellendoorn Open Air. Maar net als alle andere feesten is ook de organisatie van Hellendoorn Open Air door de maatregelen rondom het coronavirus genoodzaakt het dit jaar anders aan te pakken.

“De Bingo en Pubquiz kunnen gewoon doorgaan. De bezoekers mogen dit jaar niet naar ons feestje komen, dus brengen wij het feestje naar de bezoekers.” Hellendoorn Open Air (10/11 juli) gaat voor een uniek feestje met de ‘De Grote Hellendoorn Open Air Online Bingo TV Show!’ en een online versie van de welbekende Hellendoorn Open Air Pubquiz. 

De Bingo vindt plaats op vrijdag 10 juli 2020 en meespelen doe je online, via YouTube en onze website. De bezoekers kunnen op onze website een bingoboekje kopen die goed is voor 8 rondes bingo, waarbij we elke ronde spelen voor de bovenste rij, onderste rij en volle kaart. Onze vaste Haagse bingo juffrouw Marian Zuiderwijk, bekend van RTL4, en onze huis-DJ Pascal. presenteren de bingo samen met twee verslaggevers in het dorp. Wanneer er een bingo is gevallen, app je meteen de studio. In de uitzending wordt er op dat moment contact gelegd met een van de twee verslaggevers in het dorp die vervolgens live in de uitzending met een camerateam de bingoprijs  thuis komt langsbrengen! Van opblaasbare jacuzzi’s tot huiskamerconcerten, nog dezelfde avond bij je thuis afgeleverd en iedereen kan meegenieten! Een echt TV spektakel dus!

Op zaterdag 11 juli barst de strijd weer los om de grote Hellendoorn Open Air Pubquiz bokaal met €250 cash en €250 aan munten die je volgend jaar gewoon weer kan besteden in park ‘De Geuren’. Dit jaar dus een iets andere vorm dan dat jullie gewend zijn maar zeker net zo leuk! De quiz wordt door onze vaste quizmaster Chris Piguillet gepresenteerd. De corona maatregelen hebben hem de kans geboden om de quiz nog leuker, uitgebreider en uitdagender te maken. Verwacht dus geen ‘Google-op-zoek’ feestje. Tijdens de quiz zal onze verslaggever in het dorp polshoogte nemen om te kijken hoe gezellig de teams het thuis hebben gemaakt. Laat ons dus vooral weten hoe gezellig het bij jullie is en wie weet bellen we bij jullie aan tijdens de quiz. 

Omdat er tijdens deze online editie geen gebrek aan ruimte is wordt de inschrijving van de quiz weer heropend. Iedereen in de gemeente Hellendoorn kan zich met 6 personen opgeven als normaal team of als VIP team. Wanneer je je inschrijft als VIP team wordt er op zaterdagmiddag een drankenpakket bij de teamcaptain afgeleverd. Speciaal samengesteld voor jouw team. 

Voor de bingokaarten en verdere informatie: hellendoornopenair.nl

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden