Logo thuisintwente.nl


Simone Tiehatten is imagostylist. Op woensdagavond 24 juli geeft ze een online workshop voor ONE Twente. Foto: Erik Gigengack
Simone Tiehatten is imagostylist. Op woensdagavond 24 juli geeft ze een online workshop voor ONE Twente. Foto: Erik Gigengack (Foto: Gebruiker)

Simone stylet Twentse zp'ers

Twente - Alle leden van ONE Twente krijgen dit jaar de mogelijkheid om hun verhaal te vertellen in een gloednieuw online magazine van hét netwerk voor zelfstandig professionals in Twente. Bij dat verhaal hoort natuurlijk een professionele foto. Maar wat trek je dan aan? Simone Tiehatten is imagostylist. De eigenaresse van S-Kwadraat vertelt tijdens een online bijeenkomst van ONE Twente op woensdagavond 24 juni er van alles over.

(Door Peter Koehorst)

De workshop heeft al de titel ‘Hoe zichtbaar ben jij als jouw bedrijf?’ "Welke kleding je ook aantrekt, hoe je er ook uitziet, wees je er van bewust dat je met je uitstraling níet níet kunt communiceren’’, zo legt de adviseur persoonlijke presentatie uit. ‘’Inderdaad, níet níet. Want je vertelt altijd een verhaal met jouw uitstraling, ook via jouw foto. Omdat jij letterlijk het beeld vult van top tot middel of teen, bepaal alleen jij dat beeld. Er is niet of nauwelijks een omgeving die de setting beïnvloedt. En daar moet je het mee doen.’’

Non-verbale beeld
De Enschedese hoort je al zeggen: ‘Een professional herken je niet aan de buitenkant!’ Simone: ‘’Ik zal nooit zeggen dat je een professional die zijn vak verstaat enkel en alleen aan de juiste buitenkant herkent. Als jouw overtuigende ínterview-verhaal, inclusief skills, vaardigheden en persoonlijkheid, congruent is aan je non-verbale beeld (dat door de meesten van ons overigens onbewust wordt gezien) dan heb je een ijzersterke formule. Mijn overtuiging is dat op deze manier jouw kans op succes vergroot en/of versneld wordt.’’

Een moment
De tip van Simone: ‘’Dus doe jezelf een plezier en gun je een moment voordat je op de foto gaat. Kijk in de spiegel en zie wat de anderen van jou gaan zien. Want hoe zichtbaar ben jij als jouw bedrijf?’’ Meedoen aan de online workshop is super handig. ‘’Er is namelijk nog zoveel te ontdekken op het gebied van kledingcommunicatie!’’ Kijk voor meer informatie over S-Kwadraat op s-kwadraat.com.

Aanmelden
Nieuwsgierig geworden wat er allemaal op kledinggebied komt kijken? Geef je dan op voor de ONE Twente-workshop van Simone Tiehatten en doe mee! Aan de hand van voorbeelden en tips en trucs inspireert Simone je graag hoe jij jouw zichtbaarheid als ondernemer kunt vergroten. Begonnen wordt op woensdagavond 24 juni om 19.30 uur. Zorg dat je iets eerder bent ingeschakeld. Leden van ONE Twente kunnen deze avond gratis bezoeken, niet-leden betalen 7,50 euro. Wie besluit lid te worden, krijgt dit bedrag teruggestort.

Nieuwe leden ook in online magazine ONE Twente
Alle leden van ONE Twente krijgen een prachtige plek in het online magazine dat eind dit jaar online gaat. Ook voor nieuwe leden wordt een plek gereserveerd. Je wordt dan persoonlijk geïnterviewd en op de foto gezet. Aanmelden voor de workshop en/of voor ONE Twente kan via one-twente.nl.

ONE Twente zet zich in voor zp’ers in de regio Twente. Iedere zp’er die bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven, is van harte welkom.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden