VAVO Lyceum van Twente organiseert online infoavond
Logo thuisintwente.nl


(Foto: ROC van Twente)
(Foto: ROC van Twente)

VAVO Lyceum van Twente organiseert online infoavond

Enschede - Het VAVO Lyceum van Twente, onderdeel van ROC van Twente, organiseert op maandag 29 juni een online infoavond. Deze avond is voor iedereen die (alsnog) een diploma of certificaat wil halen en die dat niet bij het gewone voortgezet onderwijs wil of kan doen. Tijdens deze avond zijn er drie webinars: 17.00 uur mavo, 18.00 uur havo en 19.00 uur vwo.

Voor wie?
Het VAVO Lyceum biedt aan iedereen van 18 jaar en ouder de mogelijkheid om een mavo-, havo- of vwo-diploma, of certificaten te behalen in één of twee jaar. Deze hebben exact dezelfde waarde als in het voortgezet onderwijs en vallen ook onder de Rijksbekostiging. Leerlingen kunnen dus op deze wijze heel gericht maatwerkonderwijs volgen. Ook zijn er diverse combinatietrajecten, bijvoorbeeld met mbo-niveau 4 of hbo. Tijdens de online infoavond wordt informatie gegeven over alle maatwerkmogelijkheden. Ook kunnen er via de chat rechtstreeks vragen gesteld worden.

Hoe werkt het?
Om één van de webinars te volgen, ga je op 29 juni naar www.vavolyceumvantwente.nl. Daar staat een link naar de webinars. Het is niet nodig om je hiervoor aan te melden.

Meer informatie: vavolyceumvantwente.nl

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden