Logo thuisintwente.nl


Promotiebeeld Theatercarrousel (Foto: Theater Hof 88)
Promotiebeeld Theatercarrousel (Foto: Theater Hof 88)

Theater Hof 88 presenteert 'Theatercarrousel' als nieuw theaterconcept

Almelo - Theater Hof 88 organiseert op zaterdagavond 27 juni en zondagmiddag 28 juni een nieuw theaterconcept genaamd ‘Theatercarrousel’. De Theatercarrousel is een creatief theaterconcept, speciaal ontwikkelt voor het coronatijdperk waarbij de bezoekers op een veilige manier kunnen genieten van meerdere korte voorstellingen op één middag of avond. Zowel tijdens de middag- als de avondeditie kunnen er vier groepen van maximaal 30 personen deelnemen aan de Theatercarrousel.

Tijdens de Theatercarrousel kunnen de bezoekers genieten van drie verschillende optredens, met daarbij een pauze inclusief een drankje. De voorstellingen spelen in verschillende ruimtes in en rondom Theater Hof 88. Na ieder optreden, draait de groep bezoekers door naar een andere ruimte voor de volgende voorstelling. Tijdens deze rondreis zijn er optredens van de uit Borne afkomstige cabaretière Nathalie Baartman, is er muzikaal theater door Eva van den Bosch alsook Ierse folkmuziek door O’Dreams. Na deze rondgang is het mogelijk om op het buitenterras na te genieten met een drankje.

Twee dagen, vier tijden, acht groepen
De eerste Theatercarrousel begint op zaterdag 27 juni om 19.30 uur. Op dit tijdstip starten twee groepen van maximaal 30 bezoekers, ieder in een andere ruimte. Om 21.00 uur starten opnieuw twee groepen van maximaal 30 bezoekers. Op zondagmiddag 28 juni starten de eerste twee groepen om 13.30 uur. Om 15.00 uur starten opnieuw twee groepen van maximaal 30 bezoekers. Iedere groep bezoekers heeft een eigen begeleider om er voor te zorgen dat de groepen elkaar niet kruisen en om ieders veiligheid volgens het Corona-protocol te waarborgen.

Meer informatie en kaartverkoop
Kijk voor meer informatie en om kaarten à € 20,00 te kopen op onze website www.hof88.nl. Eventueel kan contact opgenomen worden per mail via info@hof88.nl en telefonisch tijdens kantooruren via (0546) 850264.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden