Logo thuisintwente.nl


Eén van de populairste attracties van Avonturenpark Hellendoorn, de Tornado, kan sinds donderdag 21 mei bezocht worden. (Foto: Hondsdol)
Eén van de populairste attracties van Avonturenpark Hellendoorn, de Tornado, kan sinds donderdag 21 mei bezocht worden. (Foto: Hondsdol)

Avonturenpark Hellendoorn weer geopend

Hellendoorn - Avonturenpark Hellendoorn heeft haar deuren sinds donderdag 21 mei weer geopend. Gasten kunnen dan weer veilig genieten van alle avonturen die Avonturenpark Hellendoorn te bieden heeft. Op basis van de richtlijnen van het protocol ‘Veilig Samen Uit’ is het park anderhalvemeter-klaar.

René Peul van het Avonturenpark is blij met de datum: “We staan te popelen om onze gasten vanaf Hemelvaart weer te mogen verwelkomen in Hellendoorn. Wat hebben we ze gemist!”. Het Overijsselse pretpark moest noodgedwongen haar geplande opening uitstellen en lange tijd was onduidelijk wanneer de achtbanen en overige attracties weer zouden gaan draaien. Peul vervolgt: “Het waren natuurlijk geen fijne weken, maar aan de andere kant ligt het Avonturenpark er nu nog mooier bij door al het extra werk wat we tijdens de gesloten periode hebben kunnen uitvoeren. We kunnen niet wachten om dat aan onze gasten te tonen. Ook aan de nieuwe attractie Jungle Expedition hebben we nog wat extra’s kunnen toevoegen”.


Openingsdatum
Het bekend maken van de openingsdatum heeft wat langer op zich laten wachten, maar dat was een bewuste keuze volgens Peul. “We wilden niet overhaast te werk gaan en het Avonturenpark openen zonder optimaal voorbereid te zijn en vooraf goed te testen. Samen met de veiligheidsregio en burgemeester hebben we verantwoorde stappen gezet naar een gecontroleerde opening. We zijn er klaar voor!” Het protocol ‘Veilig Samen Uit’ is opgesteld door de 23 grootste dagattracties, waaronder Avonturenpark Hellendoorn, die zijn vertegenwoordigd in de Club van Elf. Het biedt gasten drie garanties, die passen bij de richtlijnen van het RIVM.


Richtlijnen
De eerste richtlijn is als volgt: We zorgen voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens. Dat doen we door een beperkt aantal gasten tegelijk toe te laten, passend bij de betreffende locatie. Je reserveert online je ticket. De tweede richtlijn: We zorgen voor voldoende en heldere informatie. Op locatie wordt gezorgd dat er voldoende en heldere informatie aanwezig is door middel van begrijpelijke instructies en bewegwijzering. Het personeel is goed getraind en attendeert gasten op de afspraken. En de derde richtlijn: We zorgen voor extra hygiënemaatregelen. Er worden extra hygiënemaatregelen getroffen in de vorm van centrale desinfectiepunten en het vaker schoonmaken van belangrijke contactpunten. Indien nodig worden er persoonlijke beschermingsmaterialen ingezet."

Avonturenpark Hellendoorn
Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug wachten ruim 30 topattracties en shows op avontuurlijke families. Avonturenpark Hellendoorn biedt voor iedere leeftijd een dag vol avontuur en onderscheidt zich door de gemoedelijke sfeer, korte afstanden tussen de attracties, een rookvrije omgeving en geen lange wachtrijen. Het park is geopend tot en met 1 november en is enkele doordeweekse dagen gesloten in het voor- en naseizoen. Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis entree. 

In de video in onderstaande link wordt alles nog eens uitgelegd:

youtu.be/acCHe2SA0LQ

Voor een overzicht van prijzen, openingstijden, attracties en shows:avonturenpark.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden