Logo thuisintwente.nl


(Foto: Uitgeverij Boekscout)
(Foto: Uitgeverij Boekscout)

Nieuw boek Oldenzaalse Wendy Eerland verschenen

Oldenzaal - Het nieuwe boek van de Oldenzaalse auteur Wendy Eerland, 'Ontploffingsgevaar - Achter haar amandelvormige ogen gaat een duister karakter schuil', is op vrijdag 15 mei verschenen. De 214 pagina's tellende thriller wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Samenvatting boek
Wanneer Samantha en Boaz elkaar na jaren weer tegenkomen, slaat de vlam in de pan. Als ze samen zijn is het leven perfect, maar zodra er andere mensen in het spel komen, gaat het mis. Samantha blijkt na jaren therapie nog niet helemaal van haar ziekelijke jaloezie af te zijn en Boaz heeft nog steeds moeite om zich te binden. Als de vrienden van Boaz hun bedenkingen over Samantha openlijk uitspreken, blijkt er een duistere wereld achter haar prachtige ogen schuil te gaan. Ze bedenkt een plan om zich te wreken. Wanneer de uitwerking hiervan slaagt en iedereen haar tegen blijft werken, ontstaan er steeds nieuwe plannen. Kan iemand haar nog stoppen?

Over de auteur
Wendy Eerland (1977) woont met haar vriend en hun vier kinderen in Oldenzaal. Ze heeft een eigen cateringbedrijf en bakt taarten voor restaurants. Omdat ze eigenlijk journalist is en in haar vrije tijd graag misdaadseries kijkt, leek het haar leuk om zelf een spannend boek te schrijven. Wendy besloot de sprong te wagen en zichzelf een winter lang de kans te geven om haar droom waar te maken. En zo ontstond deze psychologische thriller Ontploffingsgevaar. Ontploffingsgevaar is een paperbackboek, kost 20,99 euro en is te verkrijgen via boekscout.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden