Jorienosaurus komt met eerste kinderyoga opleiding Oost-Nederland
Logo thuisintwente.nl


(Foto: Jorienosaurus Academie)
(Foto: Jorienosaurus Academie)

Jorienosaurus komt met eerste kinderyoga opleiding Oost-Nederland

Enschede - Vier jaar nadat Jorien Schulten haar eigen kinderyogaschool in Enschede opende, is de tijd rijp voor een opleiding. “Zodat kinderyoga zich als een olievlek over Twente en heel Oost-Nederland verspreidt en we kunnen toewerken naar een burnoutloze generatie”, aldus Jorien.

Begin volgend schooljaar start Jorien Schulten van Jorienosaurus Kinderyoga een opleiding in Enschede voor leerkrachten, kinderfysiotherapeuten en andere professionals die met kinderen werken. In de loop der jaren heeft ze heel wat kinderen kennis laten maken met yoga. Naast haar vaste kinderyogalessen komt ze veel op scholen om yogalessen te geven of om teams te trainen yoga in de klas in te zetten. “Het is een hectische tijd waarin er veel aan de kinderen getrokken wordt, yoga helpt ze leren hiermee om te gaan. Hierdoor kunnen ze dichtbij zichzelf blijven wanneer het druk om ze heen is.”

Jorien kreeg veel vragen van leerkrachten waar ze meer konden leren over dit vak. “Inmiddels heb ik genoeg ervaring om andere professionals en ouders de kneepjes van het vak te leren. Mijn wens is dat yoga, mindfulness, meditatie en massage een onderdeel van het dagelijks leven worden zodat we samen toewerken naar een burnoutloze generatie.”

Praktische informatie
De opleiding start in september en bestaat uit diverse modules zoals kinderyoga, meditatie, creatief, ademhaling en massage. Zo kan iedere zorgprofessional zijn eigen traject samen stellen. Elke module bestaat uit een lesdag en kost 125 euro incl. certificaat en lesmateriaal.

Voor meer informatie kijk op jorienosaurus.nl/academie of mail naar info@jorienosaurus.nl

Jorienosaurus Kinderyoga biedt naast deze workshop verschillende andere lessen aan in Enschede. Kijk voor meer informatie op Facebook Jorienosaurus Kinderyoga of op de website jorienosaurus.nl

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden