Talentopleider Ingenium biedt online podium
Logo thuisintwente.nl


Theater ZINiN in Nijverdal blijft voorlopig leeg. Foto: Ingenium
Theater ZINiN in Nijverdal blijft voorlopig leeg. Foto: Ingenium

Talentopleider Ingenium biedt online podium

Nijverdal - “Hetgeen dat we het liefst doen, is momenteel helaas niet mogelijk”, aldus Daan Hannink van opleidingscentrum Ingenium. “Maar we zitten niet stil. Ingenium gaat nu online, en wel met een Online Open Podium.”

Hannink: “Ben je tussen de 12 en 25 jaar, heb je een talent en wil je dit graag delen? Dan is dit je kans. Stuur vóór 31 mei jouw video op naar talent@zinin.com en wij regelen de rest. De video wordt geplaatst op onze social mediakanalen en misschien wordt het wel ontdekt.”

Ingenium
Professionele artiesten weten het podium wel te vinden, maar is er ook aandacht voor talent? Dat kan beter en daarom besloot ZINiN werk te gaan maken van talentondersteuning. Onder de naam Ingenium, oftewel ‘natuurlijk talent’, worden talenten van muziek- en theaterkunsten herkend, ondersteund en begeleid door professionals in hun verdere talentontwikkeling. Er is een samenwerking met cultuurdocenten, verenigingen/organisaties en andere cultuur-professionals om via coaching en opleiding talentondersteuning te bieden. 

Het historische pand ‘De Smidse’ in Nijverdal (Hoge Dijkje 4a) faciliteert als cultuurwerkplaats waar geoefend en geëxperimenteerd kan worden met techniek, podium en publiek. 

Meer informatie over Ingenium is te vinden op: facebook.com/ingeniumHellendoorn

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden