Derde editie D'RAN festival gaat digitaal
Logo thuisintwente.nl


Foto: D'RAN Festival
Foto: D'RAN Festival

Derde editie D'RAN festival gaat digitaal

Enschede - Het Enschedese D'RAN festival gaat digitaal. De organisatie heeft de derde editie, die dit jaar plaats zou hebben op 14 en 15 mei, omgeturnd tot een digitale variant die gepland staat voor donderdag 14 mei. Studenten van Saxion, UT en de Aki zullen de hele dag een programma streamen op Facebook, bestaande uit korte video’s met hun ideeën, wensen en dromen over de Toekomst van Twente. Daarnaast is er volop ruimte voor optredens, gekke filmpjes en rake stand ups. 

Op D’RAN20 wordt naar eigen zeggen gewerkt aan De Toekomst van Twente. Hoe maken we van Twente een sterke en vitale regio? Dat is de centrale vraag. Samen werken aan een goed functionerende democratie, waar sprake is van oprechte dialoog, gebaseerd op wederzijds respect en begrip. Andere vragen waar de studenten antwoord op gaan geven: Hoe wil jij dat Twente er over tien jaar uitziet? Wat willen we bereiken? Hoe gaan we dat samen doen? Hoe komen we bijvoorbeeld aan onze energie? Hoe blijven we gezond? De optredens worden verzorgd door: Henk Lammers, The Sugar Bastards, Femke & Johanna Haasjes en Jeangu Macrooy. 

Het D'RAN festival begint om 10:00 uur en gaat door tot zeker 17:00 uur. Voor meer informatie: dranfestival.nl/drandigitaal. De videostream van D’RAN20 Digitaal is te volgen op: facebook.com/dranfestival.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden