Logo thuisintwente.nl


Foto: Stichting Twentse Matthäus Passion
Foto: Stichting Twentse Matthäus Passion

Twentse Matthäus Passion verplaatst naar 2021

Oldenzaal - In verband met de Coronacrisis kunnen de uitvoeringen van de Twentse Matthäus Passion op 3 en 4 april 2020 helaas geen doorgang vinden.

De Stichting Twentse Matthäus Passion heeft de afgelopen dagen de mogelijkheid onderzocht om de uitvoering op een later tijdstip (september) te laten plaatsvinden. Dat lukt helaas niet in de agenda’s van de meeste uitvoerenden. De Matthäus Passion zal dus pas in 2021 weer plaatsvinden.

Op het programma staat eind dit jaar ook het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach (11 december 19.00 in de Plechelmusbasiliek Oldenzaal en 13 december 14.30 uur in het Muziekcentrum Enschede).

De toegangskaarten, die gekocht zijn voor de uitvoering van de Matthäus Passion in Oldenzaal, kunnen nu gebruikt worden voor de uitvoering van het Weihnachtsoratorium in Oldenzaal op 11 december 19.00 uur. Hierover ontvangen allen die een kaart gekocht hebben een mail via Stadstheater de Bond.

Op dit moment is de Stichting nog in overleg met het Wilminktheater/Muziekcentrum om een vergelijkbare oplossing te vinden voor het gebruik van de kaarten die voor Enschede gekocht zijn. Zodra meer bekend is, zal hierover gecommuniceerd worden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden