Logo thuisintwente.nl


Dolly Dots naar Enschede

Enschede – Woensdag 2 december komen de Dolly Dots exclusief voor de regio met hun Sisters on Tour naar het Wilminktheater. Vele hits zullen voorbij komen maar deze keer willen ze ook het verhaal achter het succes vertellen. De kaartverkoop is inmiddels gestart via wilminktheater.nl 

Er gaat geen dag voorbij in het leven van De Dolly Dots zonder dat iemand over de Dots begint om vervolgens hún herinneringen te delen. Daarna komt altijd de vraag: 'wanneer gaan jullie weer eens optreden?' Na de succesvolle reünie in 2007 en 2008 met uitverkochte Ahoyconcerten en een tour door alle concerthallen overleed Ria in 2009 na een ziekbed. Daarmee was het klaar, vonden ze. Een voor allen, allen voor een. Maar in 2016 traden ze toch weer eens kort op bij de Toppers in de Arena en dat bleek hartverwarmend leuk.

Over Sisters on Tour

Hoe was het om een Dolly Dot te zijn? Wat gebeurde er achter de schermen en hoe gingen ze er mee om? Waar de Dolly Dots ook terecht kwamen en wat ze ook deden; het was altijd een krankzinnig circus waarin ze terechtkwamen. Als groep waren ze een bezienswaardigheid en samen groeiden ze op in een glazen kooi. Ze waren op henzelf aangewezen. Gelukkig hadden ze elkaar en we maakten er altijd wat van. Een intieme avond met ouder wordende voormalige tieneridolen die met veel zelfspot terugkijken naar die bijzondere tijd met elkaar.

Kaarten zijn nu vanaf € 44,50 zijn te bestellen via www.wilminktheater.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden