Logo thuisintwente.nl


Gratis toegang voor Suzanne(s) bij VOF de Kunst

Oldenzaal - Een van de grootste hits van VOF de Kunst is Suzanne. En dit liedje brengen ze ook zeker ten gehore tijdens hun theatertournee. De show "Het bloed kruipt (waar het niet gaan kan)" is op donderdag 5 maart te zien in Stadstheater De Bond. Nol Havens en band hopen op veel Suzannes in de zaal en zijn daarom naar ze op zoek.

In 1983 klinkt uit alle radio's het aanstekelijke lied 'Suzanne'. Nummer één in de hitlijsten, iedereen zingt het mee. Vanuit het niets verovert VOF de Kunst het hele land. Enkele jaren later wordt dit succes nog eens dunnetjes over gedaan. Opeens drinken we overal 'Eén Kopje Koffie'. Het lied galmt door kroegen, zalen en stadions. De hits blijven zich aaneenrijgen.

De theatershow is een feest der herkenning voor iedereen, met oude hits, nieuwe muziek, meezingers en luisterliedjes. Wie Suzanne (of een afgeleide daarvan) heet kan dit concert gratis bezoeken, omdat zij tot op de dag van vandaag worden toegezongen met deze hit van VOF de Kunst. Wie daarvoor in aanmerking wil komen, kan tot 15 februari mailen naar pr@stadstheaterdebond.nl.

Reguliere kaarten à € 26,00 (incl. pauzedrankje) zijn te koop via www.stadstheaterdebond.nl of bij de theaterkassa, die geopend is van dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot en 17.00 uur en telefonisch bereikbaar via 0541 53 91 90.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden