Logo thuisintwente.nl


Flyer The Show
Flyer The Show (Foto: Popkoor Prestige)

Popkoor Prestige & Hét ROCKkoor in Theaterhotel Almelo met The Show

Almelo - Maar liefst drie Prestige koren bundelen hun krachten om twee te gekke shows neer te zetten. Drie grote koren met enthousiaste zangers, twee gedreven dirigenten, een ijzersterke band en een setlist bestaande uit de nieuwste hits. Op woensdag 4 en donderdag 5 maart geven Popkoor Prestige Deventer, Popkoor Prestige Enschede en Hét ROCKkoor Enschede een avondvullend concert in Theaterhotel Almelo. Het wordt een avond vol vocaal spektakel en spetterende dynamiek.

De twee grootste Popkoren en Hét ROCKkoor van de omgeving staan onder leiding van Marjon Weerink & Peter Löbker, die hun zangers strak en swingend door het vijf-, soms zelfs zevenstemmige repertoire voert. Van een ingetogen ballad tot uitbundige ROCKhits, deze koren nemen hun publiek mee op een adembenemende trip door de pop- en rockmuziek van vandaag. Als de koren zingen, is het onmogelijk stil te blijven zitten.

Popkoor Prestige Deventer, Popkoor Prestige Enschede en Hét ROCKkoor Enschede hebben leden uit de hele regio. De koren zijn opgericht door Ton van Diepen en Sandra Rotmans, die inmiddels een keten van circa 30 soortgelijke koren in het hele land hebben gerealiseerd. Alle koren zijn laagdrempelig, grootschalig en ambitieus. Hun visie, dat iedereen kan (leren) zingen, trekt jaarlijks honderden nieuwelingen over de drempel. De koren treden regelmatig op in de eigen regio of gezamenlijk tijdens bijzondere evenementen.

Popkoor Prestige Enschede, Popkoor Prestige Deventer en Hét ROCKkoor Enschede, repeteren wekelijks op prachtige locaties.

www.popkoorprestige.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden