Logo thuisintwente.nl

Twente Plat

Oldenzaal - Twente heeft al jarenlang een naam op te houden als het om de dialecthumor gaat. Toppers als De Wierdense Revue, Gait Oet`t Klooster en Naats Oet Hengel brachten door de jaren heen het publiek in vervoering met onvergetelijke conferences en aanstekelijke theatervoorstellingen.

In de voetsporen van deze illustere voorgangers trekt het humorgezelschap Twente Plat al jaren lang langs de Oost- Nederlandse theaters met voorstellingen boordevol twentse humor op z`n best. Een bezoekje aan Twente Plat is dan ook een feest voor de lachspieren.

Ook in het seizoen 2019/ 2020 brengt Twente Plat weer een gloednieuwe voorstelling, waarin alle ingrediënten terug te vinden zijn, die de twentse humor zo aanstekelijk maakt. Heerlijke conferences, prachtige liedjes en sprankelijke sketchen worden aaneen geregen tot een bont programma, waarin de gulle lach voorop staat. Twente Plat is, evenals z`n voorgangers, keigoed in het neerzetten van dolkomische typetjes en in het nieuwe programma passeren dan ook een aantal bijzondere figuren de revue. Zoals de hartsvriendinnen Aaltje & Trijntje, die het opnieuw in het vet krijgen met hun mannen. En Mans de beveiliger, die alweer het Binnenhof onveilig maakt. En natuurlijk ook Hendurk & Geessie, die heerlijke anekdotes ophalen uit hun geboorte dorp. Daarnaast staan de vier leden van de groep hun mannetje als het om de muziek gaat. De aanstekelijke liedjes in het programma worden live begeleidt op een grote verscheidenheid aan instrumenten.

Twente Plat speelt weer een oergezellig, onvergetelijk en avondvullend programma, waar het zeer goed toeven is. Op Vrijdag 14 Februari komt de groep in Stadstheater De Bond, Molenstraat 25, Oldenzaal, telefoon 0541 536300. De entreekaarten voor dit heerlijke avondje uit zijn nu al in voorverkoop verkrijgbaar aan de theaterkassa. Aanvang van de voorstelling is 20.15 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden