Logo thuisintwente.nl


Enkle deelnemers van de clinic van 2019.
Enkle deelnemers van de clinic van 2019. (Foto: Shanon Boerrigter)

AV Twenterand houdt hardloopclinic

Twenterand - Ook dit jaar zullen de welbekende groen-blauwe shirtjes van Atletiekvereniging Twenterand weer opvallen tijdens de TwenterandRun en Wiezoloop, want ook dit jaar gaat er weer een hardloopclinic van start.

De hardloopclinic van Atletiekvereniging Twenterand is inmiddels een jaarlijks terugkerend fenomeen op Het Lageveld in Wierden. Op zaterdag 8 februari 2020 gaat de clinic voor de 12e keer van start.

In de hardloopclinic is plaats voor iedereen. Jong en oud, dik en dun, ervaren sporters en absolute starters. Iedereen krijgt de mogelijkheid om in een eigen tempo het hardlopen op een verantwoorde manier onder de knie te krijgen. Iedereen traint met een eigen doel. Conditie verbeteren? Afvallen? Een nieuw persoonlijk record? Ontstressen? Strongsisterrun of Strongmanrun? Lange afstand (halve marathon)? Techniek verbeteren? Of gewoon gezellig met z’n allen plezier hebben? Welk doel je ook nastreeft, het draait tijdens de clinic vooral om het samen sporten!

Tijdens de clinic leer je hoe je je conditie kunt verbeteren en uithoudingsvermogen kunt vergroten. De trainingen vinden plaats in groepen. Elke groep kent een eigen niveau met een eigen trainer. De doelstelling voor beginners is om in ieder geval na 13 weken de Twenterandrun te kunnen lopen of 6 weken later de Wiezoloop.

Wanneer:         Vanaf 8 februari 2020, iedere zaterdagochtend van 9.30-11.00 uur.
Waar:                 Recreatiepark 'Het Lageveld', Vriezenveenseweg 57 in Wierden.


Inschrijven kan tijdens één van de inloopbijeenkomsten of via de website www.av-twenterand.nl/clinic


Kom naar de één van de informatie-/inschrijfbijeenkomsten op:
Zaterdag 11 januari 2020 tussen 10.00 en 11.00 uur in het beheerdersgebouw op Het Lageveld, Vriezenveenseweg 57 in Wierden (Ingang vanaf de Vriezenveenseweg).
Maandag 13 januari 2020 tussen 19.30 en 20.30 uur op Sportpark Het Midden (terrein Amicitia), Schout Doddestraat 50 in Vriezenveen.
Woensdag 22 januari 2020 tussen 19.30 en 20.30 uur op Sportpark Het Midden (terrein Amicitia), Schout Doddestraat 50 in Vriezenveen.
Zaterdag 25 januari 2020 tussen 10.00 en 11.00 uur in het beheerdersgebouw op Het Lageveld, Vriezenveenseweg 57 in Wierden (Ingang vanaf de Vriezenveenseweg

Tijdens de bijeenkomsten wordt meer verteld over deelname aan de hardloopclinic en het bijbehorende clinicpakket.

Meer berichten