Logo thuisintwente.nl


Foto:

AVT Hardloop Clinic 2020 gaat van start

Wierden - De hardloopclinic van Atletiekvereniging Twenterand is een jaarlijks terugkerend evenement op Het Lageveld aan de Vriezenveenseweg 57 in Wierden. Op zaterdag 8 februari gaat de clinic van start. Elke zaterdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur.

In de hardloopclinic is plaats voor iedereen. Jong en oud, dik en dun, ervaren sporters en absolute starters. Iedereen krijgt de mogelijkheid om in een eigen tempo het hardlopen op een verantwoorde manier onder de knie te krijgen. Iedereen traint met een eigen doel. Conditie verbeteren? Afvallen? Een nieuw persoonlijk record? Ontstressen? Strongsisterrun of Strongmanrun? Lange afstand (halve marathon)? Techniek verbeteren? Of gewoon gezellig met z'n allen plezier hebben? Welk doel je ook nastreeft, het draait tijdens de clinic vooral om het samen sporten!

Tijdens de clinic leert men hoe men de conditie kan verbeteren en uithoudingsvermogen kan vergroten. De trainingen vinden plaats in groepen. Elke groep kent een eigen niveau met een eigen trainer. De doelstelling voor beginners is om in ieder geval na dertien weken de Twenterandrun te kunnen lopen of zes weken later de Wiezoloop.

Inschrijven kan tijdens één van de inloopbijeenkomsten of via www.av-twenterand.nl/clinic

Informatie-/inschrijfbijeenkomsten:
– Zaterdag 11 januari tussen 10.00 en 11.00 uur in het beheerdersgebouw op Het Lageveld, Vriezenveenseweg 57 in Wierden (Ingang vanaf de Vriezenveenseweg).
– Maandag 13 januari tussen 19.30 en 20.30 uur op Sportpark Het Midden (terrein Amicitia), Schout Doddestraat 50 in Vriezenveen.
– Woensdag 22 januari tussen 19.30 en 20.30 uur op Sportpark Het Midden (terrein Amicitia), Schout Doddestraat 50 in Vriezenveen.
– Zaterdag 25 januari tussen 10.00 en 11.00 uur in het beheerdersgebouw op Het Lageveld, Vriezenveenseweg 57 in Wierden (Ingang vanaf de Vriezenveenseweg

Tijdens de bijeenkomsten wordt meer verteld over deelname aan de hardloopclinic en het bijbehorende clinicpakket.

Meer berichten