Logo thuisintwente.nl


Erwin Kwakman De Cactus Hengelo (ov) en Getty Schepers DatingOost organiseren samen het singlescafe voor 40-plussers
Erwin Kwakman De Cactus Hengelo (ov) en Getty Schepers DatingOost organiseren samen het singlescafe voor 40-plussers (Foto: Singlecafe 40jr en ouder in De Cactus Hengelo ov. door DatingOost Erwin Kwakman, eigenaar De Cactus en Getty Schepers, matchmaker DatingOost)

Singlecafe voor 40-plussers in De Cactus

HENGELO – Singles van ± 40 jaar en ouder kunnen elkaar ontmoeten tijdens het singlecafe in De Cactus aan de Pastoriestraat op zaterdagavond 11 januari.

Matchmaker Getty Schepers van DatingOost: ”De ontmoetingsavonden zijn een groot succes. We hebben iedere keer zo’n 80 tot 100 singles binnen. Er is een deejay, men kan dansen en gezellig borrelen met elkaar. En ja, natuurlijk is het spannend de eerste keer, maar het contact is zo gelegd. Iedereen is vrijgezel en zit ‘in hetzelfde schuitje’. Er is gewoon behoefte aan. Er wordt nergens zoiets in Oost-Nederland georganiseerd. Het singlecafe is ongecompliceerd en laagdrempelig. De alleenstaanden komen van heinde en verre soms.”

Het doel van het singlecafé is niet echt een datingavond, beaamt Cactus eigenaar Erwin Kwakman. “Dan ligt de lat te hoog. Dan gaan mensen alleen maar keurend of zelfs afkeurend rondlopen. Dit willen we vermijden. Het gaat om de ontmoeting, het kennismaken, zomaar in gesprek raken met iemand.”

Er is een persoonlijk ontvangst bij de entree. “Dit voelt vertrouwd en stelt gerust,” weet Getty. “Het is dé kans om nieuwe vrienden te maken en vanzelfsprekend is er de kans dat men iemand ontmoet. Dat is logisch met alleen maar singles binnen.” Vooraf aanmelden is niet nodig. Ook is een lidmaatschap van DatingOost niet nodig. De avond is toegankelijk voor alle 40+singles uit de omgeving die zin hebben in een gezellige avond.

Zaterdagavond 11 januari aanvang 20.30 uur. Entree 12,50 euro incl. koffie en hapjes. Muziekcafé De Cactus, Pastoriestraat 37, Hengelo. Meer info via www.DatingOost.nl

Meer berichten