Logo thuisintwente.nl


Foto:

Nieuwjaarsconcert Apollo met Vocal Group LEF

Goor - Muziekvereniging Apollo nodigt iedereen van harte uit voor het Nieuwjaarsconcert op zondag 5 januari om 11:30 uur in De Reggehof.

Apollo heeft een gevarieerd programma samengesteld waarbij men dit jaar naast het harmonie- en het jeugdorkest van Apollo, Vocal Group LEF optreedt. Ook samen klinken zij geweldig!

Soms moet men een beetje lef hebben, dat dacht dirigente Merel Brunnekreef toen ze het idee kreeg om een eigen zanggroep op te richten; een nieuwe vocal group met een uitdaging voor de zangers. Aan ervaring ontbreekt het haar niet. Merel dirigeert al jarenlang verschillende koren en is daarnaast docente muziek. Het idee werd uitgewerkt en sinds 3 september 2017 is Vocal Group LEF een feit! Het repertoire van LEF bestaat voornamelijk uit lichte muziek.

Apollo zorgt voor het heerlijke Weense tintje en natuurlijk ontbreekt de bekende Radetzkymars niet. Een sfeervol, vrolijk begin van het nieuwe jaar.

Na afloop staan er hapjes en drankjes klaar en draait in de foyer ook het Rad van Avontuur weer.
Kaarten voor dit nieuwjaarsconcert zijn gratis te verkrijgen bij de kassa van De Reggehof en Primera De Bandijk en online via reggehof.nl en apollotickets.nl/nieuwjaarsconcert.

Meer berichten