Logo thuisintwente.nl


Wilminktheater

Twentse Eindejaarsconference op TV Oost

Hengelo - Terugblikken op het afgelopen jaar zoals alleen Twentenaren dat kunnen. Buikpijn van het lachen gegarandeerd! Uit voorgaande edities van de 'Twentse Eindejaarsconference' bleek dat mensen de humor graag dicht bij huis zoeken.


Eigenheid, herkenbaarheid en betrokkenheid zijn de trefwoorden. Kijk en lach mee met de inmiddels alweer vierde editie van de Twentse Eindejaarsconference op dinsdag 31 december om 20.20 uur.


Nathalie Baartman, André Manuel, Thijs Kemperink, Bert Eeftink (Helligen Hendrik) en toetsenist Maarten de Groot in een show vol vaart, cabaret, muziek en Twentse humor.


Ook eind 2019 blikken ze weer terug op het afgelopen jaar. Zoals we dat hier in het Oosten doen: lekker nuchter en zonder flantuten.
De voorbereidingen, een kijkje achter de schermen en eerste flarden van de Twentse Eindejaarsconference zie je zondag 29 december om 11.20 uur in OverUIT de Kunst op TV Oost.


De Twentse Eindejaarsconference zie je in z'n geheel op dinsdag 31 december om 21.10 uur bij RTV Oost. Deze uitzending wordt op woensdag 1 januari om 10.00, 14.00 en 20.10 uur herhaald.

Meer berichten