Logo thuisintwente.nl


Foto:

Kerst in Klanderij - Twentec

ENSCHEDE – De Kerst zal sprankelend gevierd worden in Klanderij – Twentec. In het winkelcentrum wordt
dit niet maar één of twee dagen gevierd, maar er wordt een heus spektakel van gemaakt, van maar liefst
vier dagen.

Men trapt het Kerstspektakel af in het weekend van zaterdag 14 en 15 december. Op zaterdag 14 december zullen er kerstliedjes gezongen worden door de Singing Santa en op zondag 15 december zullen de X-Mas complimentenmeisjes aanwezig zijn in Klanderij – Twentec om iedereen in de feeststemming te krijgen!

Het daaropvolgende weekend gaat Klanderij – Twentec vrolijk door met op zaterdag 21 december live kerstmuziek, waarna op zondag 22 december het evenement wordt afgesloten met een speciale kerstact.
Frosty the Snowman bezoekt het winkelcentrum samen met de X-Mas girls! Deze act zet het hele winkelcentrum op stelten en is zeker een foto waard. Daarnaast is het gehele weekend van 21 en 22 december de mogelijkheid voor kinderen om mooie zandtekeningen te maken.
Naast deze feestelijke activiteiten, kun je in winkelcentrum Klanderij – Twentec terecht voor al je aankopen, ook tijdens de kerstperiode. Het winkelcentrum is op 2e Kerstdag namelijk geopend van 12.00– 17.00 uur!


Over Klanderij – Twentec
Klanderij – Twentec is het grootste winkelgebied van Enschede. Ruim 60 gepassioneerde winkeliers staan
voor je klaar aan het Van Heekplein. Of je nu komt shoppen voor dat bijzondere kledingstuk of nog snel
die ene boodschap komt doen, het is mogelijk in Klanderij – Twentec. Geniet van pure Twentse gastvrijheid op het gezellige binnenplein.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden