Logo thuisintwente.nl


Foto:

Extra zitplaatsen Jason Bouman & band in de verkoop

Oldenzaal - Op zaterdag 11 januari klinken de hits van twee generaties Hazes in Stadstheater De Bond in Oldenzaal. In eerste instantie geboekt als een zit-staconcert, maar vanwege de grote vraag naar zitplaatsen is het Bloed, zweet en tranen-concert van Jason Bouman & band nu volledig geplaceerd en zijn er weer zitplaatsen te koop.

Als je je ogen dichtdoet dan is hij het gewoon… Jason Bouman won het SBS6 televisieprogramma Bloed, Zweet en Tranen. Met het nummer 'Kleine jongen' van André Hazes zorgde hij ervoor dat de jury direct overtuigd was van zijn zangkwaliteiten. Deze nieuwkomer is inmiddels een blijver. Hij gaat het theater in met alle hits van twee generaties Hazes, die gezelligheid en verbroedering teweeg brengen. Als de zevenkoppige band 'de Vlieger' of 'Zij Gelooft in mij' inzet, gaat het dak eraf. En wedden dat het publiek heel hard meezingt tijdens 'Leef'? Zeker is: dit wordt een gigantisch meezingfestijn. Alleen meedeinen mag uiteraard ook.


Kaarten à € 21,50 zijn te koop via www.stadstheaterdebond.nl of bij de theaterkassa, die geopend is van dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot en 17.00 uur en telefonisch bereikbaar via 0541 53 91 90.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden