Logo thuisintwente.nl


Foto:

Nieuwe vestiging Monkey Town geopend

Enschede - Het gloednieuwe indoor speelparadijs Monkey Town Enschede op Go Planet, onder de rook van de Grolsch Veste, is eind november geopend voor publiek. De grand opening was een gezellig (kinder)feest. Monkey Town Enschede is de tweede vestiging van marktleider Monkey Town in Twente.

Gratis lasergame
De eigenaren van deze vestiging hebben meerdere indoor speelparadijzen in hun beheer. In Enschede zijn de sterkste punten van alle andere vestigingen samengebracht in een veelzijdige bestemming die kinderen van groep 1 tot en met 8 uren zoet houdt. Voor de allerjongsten is er een grote peuterzone en voor de oudere kinderen is er een unieke lasergame onder het grote speeltoestel. Een spelletje lasergame is bij ieder bezoek en ieder verjaardagsarrangement inbegrepen bij de toegangsprijs. Uniek in een speelparadijs in de regio zijn de trampolines met schuine wanden, zoals ze ook in trampolineparken te vinden zijn.

Comfort voor ouders
De kinderen moeten het niet alleen naar de zin hebben, ook de ouders moeten het bezoek natuurlijk als prettig ervaren. Daarom is er gekozen voor een open en overzichtelijke opzet, comfortabele stoelen, gratis wifi, een sfeervolle inrichting, veel verse producten in de horeca en zijn er ook rustigere zitplekken.

Elke dag geopend
Gasten kunnen zeven dagen per week terecht aan het Colosseum 82, aangezien het speelparadijs dagelijks geopend is van 09:00 tot 18:00 uur. Alleen op Eerste Kerstdag is men gesloten. Nieuwjaarsdag openen de deuren om 12:00 uur. Voor de ouders van peuters is er ook goed nieuws: de peuterochtenden kosten slechts € 4,95. Hert reguliere entreetarief is € 7,95. Ouders hebben gratis toegang. Op de website staan alle voorwaarden en informatie: www.monkeytown.eu/enschede. Parkeren is gratis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden