Logo thuisintwente.nl


Sint helpt tijdens Sinterklaasshow RTV Oost

Hengelo - Op woensdagmiddag 4 december tussen 15.00 en 17.00 uur komt Sinterklaas naar de studio van RTV Oost. Loop jij vast bij het maken van een gedicht of een surprise? Weet je niet wat je moet kopen of laat de portemonnee het even niet toe? Geef je dan nu op via sinterklaas@rtvoost.nl en laat de Sint jou helpen met de laatste loodjes!

Wie hij meeneemt naar de studio? De beste inpakkers, de meest creatieve dichthulp en de beste pepernotenbakker. En zoals het een goede Sint betaamt, heeft hij een zak vol cadeaus bij zich om weg te geven. Men gaat helpen en dat doet men op 4 december, zodat jij rustig naar pakjesavond toe kunt leven.

De RTV Oost Sinterklaasshow wordt op 4 december live uitgezonden op Radio Oost van 15.00-16.00 uur en live op Facebook van 16.00 - 17.00 uur. Meepraten? Kijk dan via Facebook en stel vragen direct in de comments. Of kom natuurlijk gewoon langs. Pepernoten genoeg!

De RTV Oost Sinterklaasshow wordt op 4 december live uitgezonden op Radio Oost van 15.00-16.00 uur en live op Facebook van 16.00 - 17.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden