Logo thuisintwente.nl


Foto:

Kerstwandeling Hof Espelo

Tussen alle drukte door genieten van een frisse wandeling? Wandel op zondag 15 december de speciale kerstroute die Landschap Overijssel heeft uitgezet op Hof Espelo. Compleet met midwinterhoornblazers, vuurkorven en warme chocomelk. Leuk om er op uit te gaan met de hele familie! Tussen 12.00 en 16.00 uur kun je aan de wandel.

Het Koetshuis op Hof Espelo is zondag 15 december in kerstsfeer. Een mooi moment om de benen te strekken en een frisse neus te halen. Deze zondag is er een speciale kerstroute uitgezet voor het hele gezin. Een route die je langs de mooiste plekken van Hof Espelo voert. En dat op je eigen tempo. Onderweg kom je ook de midwinterhoornblazers tegen. Je hoort ze van verre al blazen. Weer terug bij het Koetshuis kun je je buiten opwarmen bij de vuurkorven, binnen staat er warme chocolademelk klaar.

Praktische informatie
De kerstwandeling is zondag 15 december tussen 12.00 tot 16.00 uur. De wandeling begint bij het bezoekerscentrum Hof Espelo. Aanmelden is niet nodig, de wandeling is gratis. Locatie is bezoekerscentrum Het Koetshuis van landgoed Hof Espelo, Weerseloseweg 259, de provinciale weg tussen Deurningen en Enschede. Kijk voor meer informatie op www.landschapoverijssel.nl.

Overijssel is prachtig en waardevol en biedt veel afwisseling voor mens, plant en dier. Al dit moois moet beschermd worden voor onszelf en de generaties na ons. Landschap Overijssel beschermt en ontwikkelt het landschap in Overijssel al meer dan tachtig jaar, neemt eigen verantwoordelijkheid hierin en spoort anderen aan hun verantwoordelijkheid te nemen. In de eigen 56 natuurterreinen, maar ook in het cultuurlandschap. Samen met ruim 3000 grondeigenaren, 9000 donateurs, 7000 vrijwilligers, Overijsselse bedrijfsvrienden, de Nationale Postcode Loterij en de provincie Overijssel. Meer informatie over het waardevolle Overijssel en hoe dit landschap te beleven vind je op www.landschapoverijssel.nl.

Meer berichten