Logo thuisintwente.nl


Foto:

Dansweek Almelo

Van 9 tot 15 december gooit men de voetjes van de vloer en gaan we lekker dansen bij Kaliber! Dans jij met ons mee? Dat kan deze hele week zonder aanmelding of kosten.

Alle energie kwijt bij Kleuterdans?
Deze speelse cursus is voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Ga op allerlei verschillende muziekstijlen je eigenlijk bewegingsmogelijkheden ontdekken! In de lessen wordt gewerkt aan onder andere houding, muzikaliteit en speelt creativiteit een grote rol. Dit komt naar voren door thematische opdrachten die je uitdagen om je verder te ontwikkelen.

Wat dacht je van Ballet?
Vanaf 6 jaar mag je meedoen met Ballet en ook voor volwassenen hebben wij speciale dansgroepen. Ballet is dé klassieke dansvorm die de basis is van alle andere dansstijlen. Naast techniek en basiselementen, is er ook ruimte voor je eigen expressie en creativiteit. Ballet kan helpen bij een correcte lichaamshouding, coördinatie, lenigheid, kracht en muzikaliteit.

Of eens meedoen met Modern Jazz?
Combineer verschillende moderne technieken met emotie. Modern jazz is sierlijk met techniek en vol creativiteit. Improviseer en maak samen met de docent choreografieën.

Lekker in- en ontspannen bij Yoga?
Wat heerlijk om voor of na de drukte van de dag even een moment voor jezelf te vinden. Ontwikkel flexibiliteit en kracht, optimaliseer je ademhaling en krijg meer energie, focus en verbinding met je lichaam.

Meer informatie over alle mogelijkheden vind je op www.kaliberkunstenschool.nl/dansweek

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden