Speeltijd met Kasper van Kooten
Logo thuisintwente.nl


Foto:

Speeltijd met Kasper van Kooten

Op woensdag 4 december staat Kasper van Kooten in het gezellige Theater Hof 88 in Almelo met zijn 10e avondvullende programma. Kasper trappelt van ongeduld (de klok tikt!) om dit programma te spelen. Zijn tiende! Dit keer niet met fictieve personages, muzikanten of decors, maar slechts met barkruk en microfoon. Aanvang: 20.15 uur.

Men kent hem onder andere als komediant, acteur, schrijver en muzikant. Kasper van Kooten is van alle markten thuis. Toch keert hij dit seizoen terug naar het theater. Zijn eerste echte liefde.

De voorstelling Speeltijd is het tiende theaterprogramma van de cabaretier, een jubileum. In zijn eerdere programma's maakte hij gebruik van de nodige fictie, muzikanten en decors, maar in Speeltijd neigt Van Kooten naar stand-up comedy: een barkruk, een microfoon, een man en zijn waarheid. Voor het eerst kiest Van Kooten voor rauwe stand-up comedy: de naakte waarheid. Hij zal vertellen over zijn missers, zijn geluk, zijn familie, zijn wereld, zijn geloof en zijn verslavingen. Kasper hoopt dit in anderhalf uur te redden, maar of dat genoeg speeltijd is...

Kasper van Kooten is een Nederlands acteur en cabaretier. Daarnaast is hij onder meer drummer, zanger, songwriter, componist, arrangeur, auteur en presentator. Hij is vooral bekend van de televisieseries All Stars, Toscane en De coassistent. Van Kooten werd geboren in Zuidoostbeemster als zoon van Kees van Kooten. Kasper studeerde in 1996 af aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam. Naast zijn film- en televisiewerk was Kasper vaak te horen als stem in kinderfilms. Hij maakte 6 solotheatervoorstellingen en daarnaast 3 muzikale theatervoorstellingen samen met zijn band. Dit seizoen is Kasper van Kooten terug bij zijn grote liefde, namelijk het maken van theater in pure vorm.

Kaarten à € 17,50 (65+/biebpas/CJP € 15,50) kunnen worden gereserveerd via de website www.hof88.nl, per mail via info@hof88.nl en telefonisch tijdens kantooruren via (0546) 850264. De kassa is open van woensdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en vanaf één uur voor de voorstellingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden