Logo thuisintwente.nl


Eerste Kinepolis Discovery Day groot succes

Enschede -  Het was zaterdag 9 november een drukte van belang in de zeventien Kinepolis-bioscopen die Nederland rijk is. Op de gratis toegankelijke Discovery Day kwamen maar liefst 2000 bezoekers van alle leeftijden af. Zij ontdekten welke films er dit najaar te zien zijn in de bioscoop en gingen naar huis met een leuke give-away.  Kinepolis was benieuwd; welke film zet de bezoeker op nummer 1? Dat bleek voor families Frozen 2, op de voet gevolgd door Mees Kees in de wolken en The Addams Family. De Top 3 voor volwassenen bestond uit Star Wars: The Rise of Skywalker, Penoza en 1917. Zowel de trailershow voor families als voor volwassenen werd goed bezocht. "Ik heb ze alletwee gezien," lacht Remco Dingelman. "Nu weet ik waar ik met mijn nichtjes naartoe moet en met welke film ik mijn vriendin blij kan maken."

Eenvoudiger kiezen
Ook bezoekster Rita Klein was direct enthousiast toen ze hoorde over de Discovery Day: "Er zijn jaarlijks zoveel leuke films te zien in de bioscoop! Ik kan gewoon niet kiezen. Nu ik alle trailers zo in bioscoopsetting achter elkaar heb gezien, weet ik meteen welke titels ik dit najaar op het grote witte doek wil gaan zien. En met de kortingsbonnen is een bezoekje nog aantrekkelijker!"


De Discovery Day vond plaats in alle 17 Kinepolis bioscopen, te weten: Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen, Zoetermeer, Utrecht City, Cineast Enschede (centrum) en Cinerama Rotterdam.

Houd de sociale kanelen van Kinepolis in de gaten voor de volgende Discovery Day!


Bijlagen

235 KB jpgBezoekers van Discovery Day 2019.jpg

209 KB jpgkinequiz @ discovery day.jpg

Wil je verslag komen doen? Mail je accreditatie-aanvraag naar pers.nl@kinepolis.com

Noot voor redactie, niet voor publicatie:
Voor vragen over dit bericht kan je contact opnemen met Kinepolis Nederland via pers.nl@kinepolis.com of 030-8502500


 
Bekijk dit bericht online
 
      
 
Wilt u geen e-mail meer van ons ontvangen? Uitschrijven
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden