Logo thuisintwente.nl


Golfers
Golfers (Foto: Riekje Westpahl)

Brasserie So Nice van Hengelose schouwburg naar Twentsche golfclub

In het warme clubhuis van de Twentsche golfclub heeft brasserie So Nice een nieuw thuis gevonden. Voor de eigenaren van de brasserie voorheen gevestigd in de Hengelose schouwburg komt hiermee een einde aan een zoektocht naar een geschikte plek om brasserie So Nice voort te zetten.

Na een kennismakingsperiode op de golfbaan is sinds 1 november de horeca in het clubhuis volledig in de vertrouwde handen van Ingrid en Robin Bartelink, eigenaren van So Nice. Bartelink: ‘Wij hebben erg ons best gedaan onze plannen van de grond te krijgen en zijn enorm blij dat wij onze liefde voor de horeca op deze mooie plek mogen voortzetten’.

Ook clubmanager Erica den Hertog – Wesselink van de Twentsche golfclub is content met de nieuwe samenwerking met Brasserie So Nice. ‘Ook als golfclub moeten wij ons continue vernieuwen en de kwaliteit van onze service verbeteren. In Brasserie So Nice hebben wij een partner gevonden met een bijzonder gastvrije en professionele uitstraling die past bij die van onze club.’

De Twentsche Golfclub is gevestigd op Landgoed Twickel, aan de Almelosestraat 17 in Ambt Delden, Brasserie So Nice is dagelijks geopend in het clubhuis. Vanuit het restaurant heeft u een prachtig uitzicht over de 18-holes golfbaan en kunt u genieten van de prachtige herfstkleuren buiten onder het genot van een warme chocolademelk naast de sfeervolle openhaard.

Meer berichten