Logo thuisintwente.nl


Foto: J.P. Onsia.

Ben & Carmen Steneker met Anna McRose

Haaksbergen - Op zondagmiddag 17 november zijn er in Zaal De Oude Molen aan de Fazantstraat 35 in Haaksbergen optredens van Ben Steneker met zijn dochter Carmen. En op verzoek is als gastartieste weer uitgenodigd de zangeres Anna Mc Rose.

De aanvang is 14.30 uur, de zaal is geopend vanaf 14 uur en de entree is € 10. Men kan reserveren via b.p.steneker@home.nl of via 053-569 6878. Iedereen is van harte welkom. Dit is de laatste middag van Ben en Carmen Steneker voor 2019 in Haaksbergen als afsluiting van hun seizoen.

Ben & Carmen staan recent behoorlijk in de picture want ze werden gekozen door de Nijverdalse kunstschilder Michel van Dijk om als voorbeeld te dienen voor zijn nieuwe schilderij.

Dit schilderij dat inmiddels veel lovende kritieken krijgt is in november te bekijken tijdens de expositie EIGEN OOGST in De Smidse in Nijverdal waar veel kunstschilders hun werk exposeren. Een mooie vorm van waardering dat Michel koos voor Ben & Carmen.

Momenteel zijn er enkele uitnodigingen voor optredens in het buitenland voor Ben en Carmen en ook in Nederland timmeren vader en dochter flink aan de weg. Vanuit Amerika is er opnieuw een invitatie en maandelijks zendt SKY-TV in Engeland en Ierland nog clips uit van de duetten DVD's van Ben & Carmen.

Als speciale gaste is opnieuw Anna Mc Rose uitgenodigd . Haar voorgaande optredens tijdens de programma's van Ben en Carmen in Haaksbergen vielen dermate goed in de smaak bij het publiek dat daarom Anna weer te beluisteren is op 17 november. Zij is een vriendelijke, spontane zangeres met een prachtige stem. Momenteel is haar agenda voor het komende jaar al flink gevuld.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden