Logo thuisintwente.nl


Kom naar het Peuter- en Kleuterfestival in Hof 88 en geniet onder meer van Het Grote Kleurenballet. (foto: Arjan Benning)
Kom naar het Peuter- en Kleuterfestival in Hof 88 en geniet onder meer van Het Grote Kleurenballet. (foto: Arjan Benning) (Foto: )

Kleurrijk familiefestival in Hof 88

Almelo - In Theater Hof 88 in Almelo vindt op zondag 10 november vanaf 10.00 uur het Peuter- en Kleuterfestival plaats. Dit jaar is het thema van het familiefestival 'kleurrijk'.

''Het familiefestival is een feest van kleurexplosies, vormverrassingen en dansende kunstwerken'', zo laat het theater weten.

Binnen het festival zijn er twee voorstellingen te bezoeken namelijk voorstelling Geel (2-plus) en het Grote Kleurenballet (4-plus)

''Altijd al willen weten hoe een gele driehoek beweegt? Of wat voor geluid een rode cirkel maakt? In Kleurrijk kraakt en knispert het van de levende kunst. Kinderen vanaf 2 jaar én hun (groot-)ouders maken samen met de acteurs uit de theatervoorstellingen spelenderwijs kennis met de wereld van kleur en vorm, een unieke belevenis waarin het publiek naar hartenlust kan ontdekken, spelen en bouwen.''


Al in de foyer begint de ontdekkingsreis: Bezoekers onthullen een wondere wereld van kleuren en figuren, waar regels vervagen en fantasie en plezier alle ruimte krijgen. Kleine en grote kunstenaars spelen met de meest fantastische objecten in dit magisch groeiende museum. Bouw je eigen totempaal van abstracte vormen, duik in een levensgrote blokkendoos of verkleed je tot vierkant of cirkel, net als de acteurs uit de voorstellingen.

Meer berichten