Logo thuisintwente.nl


Jan Keizer en Anny Schilder worden tijdens hun laatste optredens begeleid door een achtkoppige band. (foto: Teun de Koning)
Jan Keizer en Anny Schilder worden tijdens hun laatste optredens begeleid door een achtkoppige band. (foto: Teun de Koning) (Foto: [Lukassen] Teun de Koning)

Jan en Anny nog even samen op het podium

Goor/Almelo - Jarenlang hebben we van Jan Keizer en Anny Schilder kunnen genieten. Daar komt binnenkort een eind aan. Het duo stopt er namelijk mee. Wie nog een heerlijke meezingavond wil beleven, kan daarvoor op zaterdag 2 november naar De Reggehof in Goor en/of vrijdag 15 november naar het Theaterhotel in Almelo.

Het optreden is niet voor niets The Grande Finale genoemd.

''Wat begon in de zomer van 1965 met een paar muzikale vrienden zou niet heel veel later uitgroeien tot een geweldige muzikale carrière voor de Band Zonder Naam, beter bekend als BZN'', zo laat De Reggehof weten. ''In 2007 stopte BZN, maar het was Mies Bouwman die Jan Keizer en Anny Schilder opnieuw samen bracht. Het bleek wederom een succesverhaal. Aan het einde van dit jaar is het definitief afgelopen voor het muzikale hitduo. Jan Keizer hangt zijn microfoon aan de spreekwoordelijke wilgen en gaat met pensioen. Na bijna 55 jaar op de bühne te hebben gestaan, kan Jan samen met Anny en onder begeleiding door een achtkoppige live-band terugkijken op een schitterende muzikale carrière.''

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden