Logo thuisintwente.nl


Speciale beurs voor oranjefans: Zaterdag in het Vischnet in Nijverdal

Nijverdal - Ze bestaan nog steeds: mensen die van alles verzamelen dat met het koningshuis te maken heeft. Speciaal hiervoor vindt op zaterdag 12 oktober de royals verzamelbeurs plaats, de achttiende editie alweer. Plaats van handeling is Zalencentrum Het Vischnet in Nijverdal.

''Op dit jaarlijkse oranje-evenement bieden de vele standhouders op hun kraam tijdens deze oranjeverzameldag weer veel koningshuisartikelen aan'', aldus Wilbert Slooijer. Slooijer (zelf een fanatiek verzamelaar) en zijn familie nemen de organisatie deze dag voor hun rekening.

Slooijer: ''Mokken, glazen, borden, ansichtkaarten, foto's, lepeltjes, u kunt het zo gek niet verzinnen of u vindt wel iets van uw gading. Bezoekers zullen weer vanuit heel Nederland naar Nijverdal afreizen. Ook voor verzamelitems van buitenlandse vorstenhuizen kunt u hier terecht. Oranjeliefhebbers kunnen naar hartenlust snuffelen, kopen en verkopen.''

Er zijn volgens Slooijer veel mensen die verzamelen. ''Maar niet iedereen weet dat er jaarlijks drie specifieke beurzen zijn voor de koninklijk huis-verzamelaars. ''In april is er een beurs in Buren, in juni in Wassenaar en op de tweede zaterdag in oktober de beurs in Nijverdal.''
De royals verzamelbeurs is geopend van 10.00 tot 15.00 uur. Zalencentrum het Vischnet bevindt zich aan de Grotestraat 70 in Nijverdal, naast de Vrije Evangelische Kerk. De toegangsprijs is 2,50 euro.

Voor nadere informatie en/of reserveringen kan men contact opnemen met Wilbert Slooijer, bereikbaar via royalsverzamelbeurs@kpnmail.nl of 06-44958739.

Voor meer informatie ga naar de website www.royalsverzamelbeurs.nl

Meer berichten