Logo thuisintwente.nl


Mart Smeets geeft binnenkort in Stadstheater De Bond in Oldenzaal een persoonlijk college over teambuilding. (foto: Pim Ras)
Mart Smeets geeft binnenkort in Stadstheater De Bond in Oldenzaal een persoonlijk college over teambuilding. (foto: Pim Ras) (Foto: )

Persoonlijk college Mart Smeets in Oldenzaal over teambuilding

Oldenzaal - Mart Smeets, sportpresentator en auteur, komt naar Oldenzaal voor een persoonlijk college over teambuilding. Fijn om vooraf te weten: we hoeven geen Olympisch kampioen te worden. Beter presteren op het werk is uitdagend genoeg. Op woensdag 25 september is Mart te bezoeken in Stadstheater De Bond in Oldenzaal.

''Toelichting over Mart Smeets is nauwelijks van toegevoegde waarde'', zo laat De Bond weten. ''Wie kent hem niet van radio en televisie, waar hij sportverslagen verzorgde van nagenoeg alle vooraanstaande nationale en internationale sportevenementen? Tegenwoordig zet hij zich vooral in voor basketbal, de liefde waarmee alles ooit begon. En muziek natuurlijk.''

Topprestaties leveren kan alleen als er sprake is van een goed uitgebalanceerd team volgens Mart. ''Dit geldt zowel in het zaken doen als in de topsport. In De top van de sport geeft Mart antwoord op vragen die iedere manager zich wel eens stelt. Hoe haal ik het beste uit mijn mensen, welke vorm van teambuilding leidt tot een winning team, hoe blijven we as sharp as a knife en wat is de beste voorbereiding voor een topprestatie?''

Kaarten kosten 26,50 euro zijn te koop via de website van het Stadstheater De Bond: www.stadstheaterdebond.nl

Meer berichten