Logo thuisintwente.nl


Zelfs een korte cursus 'gitaar bij het kampvuur' is mogelijk bij Kaliber Kunstenschool.
Zelfs een korte cursus 'gitaar bij het kampvuur' is mogelijk bij Kaliber Kunstenschool. (Foto: )

In tien lessen aan de slag bij Kaliber Kunstenschool

Twente - Kaliber Kunstenschool biedt weer korte cursussen aan om in tien lessen creatief of muzikaal aan de slag te gaan. Welke cursussen?

Peuterdans: ''Bij deze cursus kunnen de kleintjes zich helemaal in- en uitleven'', aldus Kaliber. ''De danslessen prikkelen de fantasie en maken de peuters bewust van hun eigen bewegingsmogelijkheden terwijl ze tegelijkertijd nieuwe vriendjes en vriendinnetjes leren kennen.'' De cursus begint op 5 oktober in Almelo, 30 september en 4 oktober in Enschede en 2 oktober in Oldenzaal.

Glasvormgeving: ''Tijdens deze cursus leer je met dit bijzondere materiaal werken. Je oefent verschillende technieken aan de hand van opdrachten of eigen ontwerpen.'' Vanaf 30 september in Almelo.

Gitaar bij het kampvuur: ''Altijd al gitaar willen leren spelen? In deze cursus leer je in een korte tijd de basistechnieken van gitaarspelen en kun je met een paar akkoorden al vele mooie liedjes meespelen.'' Vanaf 1 oktober in Enschede, 3 oktober in Oldenzaal en 4 oktober in Almelo.

Er is nog veel meer mogelijk als tekenen en schilderen, kleding maken, muziek op schoot en muziek met peuters. Zie www.kaliberkunstenschool.nl/korte-cursus

Meer berichten