Logo thuisintwente.nl


Maak ook kennis met de Videoclub Borne

Borne - De Videoclub Borne houdt op woensdag 28 augustus een open avond waarbij informatie wordt gegeven over de clubavonden, cursussen en praktijkavonden.

''Voor iedere amateur-videofilmer die stoeit met de bediening van zijn of haar camera, die snel wil leren werken met een montageprogramma of die wil weten hoe je een leuke vakantie-, familie- of speelfilm maakt, is de Videoclub Borne de juiste vereniging'', zo laat een woordvoerder weten. Kom daarvoor kennis maken op de open avond.''

Op de open avond wordt het programma voor het komende seizoen, dat loopt van september tot en met april, toegelicht. Tussendoor zijn er films van de clubleden te zien en kan van de VCB sfeer geproefd worden.

De open avond begint om 20.00 uur en wordt gehouden in De Fontein aan de Twijnerstraat 6 in Borne. Kom daar binnen via de zij-ingang, rechtsachter de Baptistenkerk. De toegang is gratis. Opgeven kan door contact op te nemen met Lau Hopmans: lau@hopmans.demon.nl of 06-23408748.

De Videoclub Borne is een vereniging van amateurfilmers uit midden-Twente. ''Onze activiteiten bestaan uit clubavonden met vooral veel interessante gastsprekers en films, cursussen en praktijkavonden waar je vooral zelf en samen met anderen aan de slag gaat.''

Zie ook de website www.videoclubborne.nl

Meer berichten