Logo thuisintwente.nl


Met de beklonken samenwerking van Brusse & Masselink, de Twentse Advocaten en GuHRu HR-Consultants wordt in de toekomst wederzijds gebruik gemaakt van elkaars kennis en kunde. Foto: Petra Kroeze
Met de beklonken samenwerking van Brusse & Masselink, de Twentse Advocaten en GuHRu HR-Consultants wordt in de toekomst wederzijds gebruik gemaakt van elkaars kennis en kunde. Foto: Petra Kroeze (Foto: )

Brusse & Masselink en GuHRu HR-Consultants gaan samenwerken

Twente - Brusse & Masselink, de Twentse Advocaten en GuHRu HR-Consultants gaan samenwerken. "Wij richten onze dienstverlening op het MKB; dat zijn soms flinke bedrijven. Zij zijn vaak klein begonnen en heel druk met de groei van hun werkzaamheden", aldus Claudia Westerink van GuHRu.

"Bij veel bedrijven die bij ons binnenkomen beginnen we met brandjes blussen; veelal is er dan het een en ander uit de hand gelopen. Dit lossen we dan zo snel mogelijk op. Is de acute problematiek voorbij? Dan wordt er bij voorkeur begonnen met een juridische TOPscan en een HR Quick Scan. Zo krijgen we een goed beeld van de onderneming", zegt Westerink.
Sebastiaan Masselink van Brusse & Masselink, de Twentse Advocaten zegt: "Dan weet de ondernemer hoe hij ervoor staat. Denk aan alle juridische documenten die de ondernemer op orde dient te hebben zoals de algemene voorwaarden, arbeidsovereenkomsten en personeelsreglementen."

Frans van Rooijen van GuHRu vult aan: "En denk ook aan de opbouw van het personeelsbestand, verzuimmanagement en dossiervorming. We kijken breed, want de basis van je onderneming moet goed zijn: van leveringsvoorwaarden tot en met de strategie. Welke kant gaat je onderneming op? Welke vertaalslag volgt hierop voor het personeelsbeleid?" Dit alles om problemen in de toekomst te voorkomen.''

Het begeleiden van zieke medewerkers is ook een vast item. "Daar wordt een ondernemer vaak geconfronteerd met hoge kosten. Allemaal zaken waar je als ondernemer rekening mee moet houden, maar ze hebben vaak niets te maken met de corebusiness. Wij leveren maatwerk en ontzorgen de ondernemer indien gewenst geheel; het is ónze corebusiness wél.", aldus Claudia Westerink.

Zowel Brusse & Masselink, de Twentse Advocaten als GuHRu HR-consultants zijn nuchter, no-nonsense en laagdrempelig. Sebastiaan Masselink: "Weten waar je aan toe bent, dat vinden we belangrijk."
Beide hebben van oplossingsgericht werken een kwaliteitsnorm gemaakt. "We verdiepen ons in het bedrijf en de branche van de klant waardoor we precies weten waarover we het hebben. Wij zijn zelf ondernemers en denken met de ondernemer mee. We pakken problemen aan, leveren exact die bijdrage die nodig is en doen recht aan wat al goed op orde is."

Naast vestigingen in Almelo en Tubbergen, heeft Brusse & Masselink, de Twentse Advocaten ook een vestiging in Oldenzaal. GuHRu is gehuisvest in Enter.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden