Logo thuisintwente.nl


In de dierentuin van Nordhorn is het zaterdagavond feest voor jong en oud. Foto: Franz Frieling
In de dierentuin van Nordhorn is het zaterdagavond feest voor jong en oud. Foto: Franz Frieling (Foto: Franz Frieling 48527 Nordhorn)

Dierentuin viert zomer met feest

Nordhorn - Het grote zomerfeest in de dierentuin van Nordhorn vindt plaats op zaterdag 20 juli. Van 18.00 tot 23.00 uur wordt rond de Vechtehof en het restaurant de MalleJan een gevarieerd programma geboden voor groot en klein. ''Op het terrein vlakbij de MalleJan heerst een biergartensfeer met een cocktailbar en veel culinaire lekkernijen'', zo laat de dierentuin weten.

Er vinden ook optredens plaats. Zo is de hoofdact een swingende band. Eerder op de avond biedt een tovenaar een programma voor de kinderen. Met de leden van de groep Trommelzauber bestaat er voor alle bezoekers de mogelijkheid met een trommel aan een meemaak-concert te werken en te trommelen.''

Op de aansluitende weide bij de Vechtehof is er voor de kleine en grote bezoeker ook veel te doen. ''Rond het jaarlijkse stokbrood bakken door de Vrienden van de dierentuin zijn er veel acties en kraampjes. Bij verschillende acties kunnen de kinderen zich de hele avond uitleven.''

De horeca van de dierentuin verkoopt de hele avond hartige en zoete lekkernijen, terwijl dierentuinmedewerkers informatie verstrekken over hun werk. Ook is er informatie over de dierentuinschool.

Verder zijn er korte, gratis rondleidingen.

De entree vanaf 18.00 uur is 4 euro.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden