Logo thuisintwente.nl


Tijdens Gartenträume kunnen bezoekers zich verwonderen over levensgrote kunstobjecten gemaakt van wilgentakken.
Tijdens Gartenträume kunnen bezoekers zich verwonderen over levensgrote kunstobjecten gemaakt van wilgentakken. (Foto: )

Ga eerst naar Gartenträume en dan pas de eigen tuin in

Havixbeck - Bij Burg Hülshoff in Havixbeck bij Münster kunnen bezoekers op 8, 9 en 10 juni bij Burg Hülshoff in Havixbeck de beurs Gartenträume met professionals uit de groene sector ervaringen uitwisselen en de nieuwste producten uitproberen.

'Vrolijk zoemende bijen, een spetterende fontein en bloemen die heerlijk ruiken zijn op de beurs de ingrediënten voor de perfecte tuindroom'', zo laat een woordvoerder van de organisatie weten. Meer dan honderd standhouders bieden inspiratie, de nieuwste tuintrends, tuingereedschap, tuinmeubelen, planten en bloembollen, tuinadvies, decoratie en nog veel meer aan.

De bezoekers kunnen dit jaar een extra belevenis verwachten. Op het hele terrein zijn meer dan twaalf kleurrijke tuinfiguren van standhouders te vinden. Op en rondom stand 105 kunnen bezoekers zich verwonderen over levensgrote kunstobjecten gemaakt van wilgentakken. ''Kijk ook niet vreemd op wanneer een stenen mens voorbij komt lopen. Ze loopt met een kinderwagen over de beurs en geeft kinderen een cadeautje van steen.

Bij het Gartenträumer Treff kunnen bezoekers gratis lezingen bijwonen over tuinontwerpen, tuinuitstapjes en verzorgingstips voor rozen. Daarnaast kunnen gratis kaarten gewonnen worden voor de beurs Winterträume die in november op dezelfde locatie zal plaatsvinden.

Dagelijks vinden er ook live demonstraties bij verschillende stands plaats. Bezoekers kunnen op de website en tijdens de beurs van Gartenträume informatie vinden over het extra randprogramma.

Specialisten laten de nieuwste grilltechnieken en innovaties op het gebied van bestrating van terrassen en paden zien. Kruidenplanten, vleesetende planten, maar ook speciale eigen creaties van plantenkwekers kunnen bewonderd worden op de beurs. Exclusieve woonaccessoires, ongewone beeldhouwwerken, buitenkeukens van roestvrij staal maken het aanbod op Gartenträume af. Professionals, kunstenaars en handwerkers tonen hun vaardigheden op de beurs.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.gartentraeume.com

Meer berichten