Logo thuisintwente.nl


Liefst 3000 vierkante meter is de gloednieuwe vestiging van BigGym in Hengelo.
Liefst 3000 vierkante meter is de gloednieuwe vestiging van BigGym in Hengelo. (Foto: )

BigGym pakt groot uit met opening nieuwe vestiging in Hengelo

Hengelo - Sportschool BigGym heeft de deuren geopend van de gloednieuwe vestiging aan de Hamerstraat 2 in Hengelo. De locatie biedt een geheel van 3000 vierkante meter aan sportplezier, met als neusje van de zalm een BigCross-zaal van 500 vierkante meter.

Naast BigCross biedt BigGym interactieve groepslessen zoals zumba, spinning, pump, booty, yoga, boxing, bootcamp en boxing kids. Daarnaast biedt de sportschool voor alle leden gratis groepslessen bigcross & sixpack. ''Doe je liever jouw eigen ding op het tijdstip dat jou het beste uitkomt? Kies dan voor de fitness- en cardiotraining onder begeleiding van gratis professionele en gediplomeerde personal coaches of train zelfstandig op de nieuwste Matrix-apparatuur'', zo laat een woordvoerder weten.

Krachttraining is volgens BigGym al lang geen trainingsvorm meer die alleen door jonge, supergespierde mannen wordt beoefend. ''Mannen en vrouwen in alle leeftijdscategorieën en ook patiënten met een chronische ziekte trainen met gewichten om sterk te worden en te blijven. BigGym biedt ruime mogelijkheden hierin met een uitgebreide selectie aan krachtapparatuur en dat zonder wachttijden. Daarnaast heeft BigGym dumbells tot en met 50 kilo.''

Bij BigCross sluit het programma aan op het individu, ongeacht de fitheid. ''Dus of je nu beginnend sporter of topsporter bent, 14 of 70 jaar, met BigCross kan iedereen uit de voeten. De apparatuur die in de zaal wordt gebruikt is de crème de la crème onder crossfitters. Denk hierbij aan materialen zoals klimrekken, banden, kettlebelts, weighted balls, core bags en bokszakken.''

Onbeperkt sporten kan vanaf 7,50 euro per maand.
BigGym is doordeweeks geopend van 7.00 tot 23.00 uur en in het weekend van 8.30 tot 17.00 uur.
BigGym is gevestigd aan de Hamerstraat 2 in Hengelo.

Wie op zoek is naar werk kan solliciteren bij Big Gym. De woordvoerder: ''Dus ben jij opzoek naar een leuke baan bij een jonge organisatie met een open bedrijfscultuur? Bekijk dan snel de actuele vacatures.'' Die vacaturen staan op de website van BiGym: www.biggym.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden