Logo thuisintwente.nl


Fit de zomer in vanaf Het Lageveld

Wierden - Het grootste fitfestival in onze regio is op zondag 30 juni het Summer Fit Festival op Het Lageveld in Wierden. Het wordt een dag vol work-outs, lezingen, meditatiesessies, yoga, boksclinics, workshops, smoothies en nog veel meer. Dit alles in elf verschillende area's.

De invulling van de dag is al bijna compleet en de time-table is in de maak. Work-outs en lezingen worden deze dag gegeven door diverse Nederlandse health- en sportcoaches onder wie Fajah Lourens, LARZ, Carlos Lens, Vivian Reijs, Bonjasky & Groenhart en de FitGirls.

''Zie jij het wil zitten om de hele dag te knallen bij diverse work-outs of heb je liever een rustmoment tussendoor? Dat komt goed uit. Je kunt namelijk jouw eigen time-table samenstellen voor het Summer Fit Festival'', zo laat de organisatie weten. ''Zo bepaal jezelf de gehele invulling van de dag zodat het precies aansluit bij jouw wensen.''

Naast alle activiteiten is er ook een chillarea om even tot rust te komen met een hapje en een drankje.

Voor wie op zoek is naar een nieuwe sportoutfit of andere sportbenodigdheden, kan een bezoekje brengen aan de sportmarkt.

Tickets voor het Summer Fit Festival zijn vanaf nu beschikbaar via www.summerfitfestival.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden